четвъртък, 25 април 2024 г.

"Доброта" с ново разписание по bTV Story

Настъпва промяна в излъчването на сериала "Доброта"

От 6 май (понеделник) сериалът ще върви вече от понеделник до петък от 21:30 до 22:30 ч. пет пъти седмично. 

До 5 май (неделя) включително продължава в сегашното си разписание - всеки ден от 21:30 по bTV Story. 

От 11 май (събота), всеки уикенд от 20:00 до 22:00 ч., ще се предлагат по два епизода от турския сериал "Лявата ми половина", който ще върви на мястото на "Чуй ме" по bTV Story. 

Припомняме Ви, е "Доброта" се състои от 27 оригинални епизода, събрани в два сезона. Интернационалната версия, която bTV Story показва, съдържа 74 епизода по 45 минути.

Сюжетът на "Лявата ми половина":

Серра (Йозге Яъз) и Селим (Толга Менди) са привлечени неудържимо един от друг в университета, основан от бащата на Селим. 

Докато красивата Серра се бори с бедността, а Селим се радва на огромно богатство, и двамата споделят емоционалния смут, причинен от смъртта на най-близките им хора.

Серра учи със стипендия и работи като камериерка в хотел. Тя едва свързва двата края, след като баща ѝ, който е измамник, оставя семейството без пари, а брат ѝ се самоубива. 

Висшето учебно заведение дава възможност на Серра да изгради живота си наново, след като попада в обкръжението на Селим. 

Животът на Селим е белязан от смъртта на майка му и пристигането на мащехата му, която завзема дома му. 

Обстоятелствата свързват Селим и Серра, а той е поразен от нейната воля и силен характер. Двамата започват да се учат от опита на другия.

Университетът носи приключение, вълнение и романтика за Серра и Селим, но също така поставя на изпитание връзката им чрез ревност, предателство и измама. 

Въпреки емоционалната сила, която и двамата притежават, животът е напът да им постави предизвикателства, които ще изпитат любовта им до краен предел.