сряда, 8 май 2024 г.

Утре в "Златно момче": Суна и Кая отмъщават на Кязъм и Халис (10 май)

Прочетете какво ще се случи утре (10 май) в следващия епизод на турския сериал "Златно момче", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Story!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yalı Çapkını"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 110 (сезон 2, епизод 29)

Сейран е изтощена и заспива в библиотеката. Ферит я открива и остава при нея цялата нощ. 

Ифакат избухва и прави изключително грозна сцена пред прислугата. Айшен разказва на Шефика какво е направила Ифакат.

Кая се извинява на Суна. Тя приема, че е такава съдбата ѝ. Пита Кая какво още иска от нея. Кая я успокоява, че никой не е виновен за случилото се. Суна му казва да си ходи и му връща пръстените.

Кязъм е много ядосан на Сейран. Суна казва на баща си, че Кая просто не я обича и не я иска. Кязъм още повече се вбесява.

Лятиф уведомява Кязъм, че агата настоява да си тръгнат. Хатуч проклина Кязъм, защото няма никаква чест.

Сейран се събужда и вижда Ферит. Той ѝ казва, че я е гледал цяла нощ. Ферит не вярва, че това е краят.

Ферит обяснява на Сейран, че искрено съжалява, но не я е предал и не ѝ е изневерил. Сейран му припомня, че Пелин носи неговото дете.

Заявява му, че му няма доверие, въпреки че го обича. Моли го да си върви и да я остави.

Кая прави забележка на майка си. Нюкхет му споделя, че нарочно е направила всичко, защото Халис ще го обяви за наследник. Кая отива да се извини на Суна.

Пелин и Ферит се срещат. Ферит я разпитва за познанството им с Нюкхет. Моли Пелин да се възползва от шанса да замине в чужбина, но преди това да говори със Сейран.

Кая предлага на Суна да отидат да се подпишат в общината и да се върнат в имението. Обещава ѝ да си отмъстят - той на Халис, а тя на баща си. Суна се съгласява.

Халис е хванал Шахмуз и го е затворил на строежа. Предупреждава го, че ако не доведе Пелин доброволно, ще си изпати сериозно. Шахмуз се кълне, че ще си отмъсти за всичко.

© 2024 D. Ivanov. All rights reserved.