неделя, 12 май 2024 г.

Утре в "Златно момче": Първата брачна нощ (14 май)

Прочетете какво ще се случи утре (14 май) в следващия епизод на турския сериал "Златно момче", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Story!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yalı Çapkını"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 112 (сезон 2, епизод 31)

Халис ага с мъка споделя с Лятиф, че една малка грешка е разбила цялото семейство. Ифакат през сълзи казва на Халис ага каква е била причината за нейното предателство.

Халис позволява на Ифакат да остане.

Гюлгюн съобщава на Ферит, че ще се развежда с Орхан.

Халис настоява Ферит и Сейран да се разведат и Ферит да прибере Пелин в имението.

Гюлгюн казва на сина си, че вече на никого не може да разчита.

Хатуч обвинява Кязъм, че е съсипал всичко. Той заявява, че леля му е виновна за неговото възпитание, тъй като винаги е издавала всичко на баща му. 

Есме обвинява Кязъм, че и двете им дъщери са си тръгнали от тях заради него. Кязъм не може да погледне в очите никой от семейството си.

Пелин се надява да е щастлива с Ферит, след като се роди синът ѝ.

Халис признава, че Суна е станала достойна снаха в тяхното семейство.

Ферит заплашва дядо си, че ще се махне от този дом. Халис гони внук си от стаята и го предупреждава, че няма право да идва при него, докато не стане мъж.

Ферит моли баща си да пусне майка му да си тръгне, за да бъде щастлива.

Приятели на момичетата ги посещават в дома им, където е отседнала Сейран. Тя се запознава с младежите. Охраната, която Ферит е изпратил, вижда това и му се обажда.

Първата брачна нощ на младоженците е пред провал. Суна се чуди с какво е сгрешила. Кая обещава да не я докосва, докато тя не поиска. Суна му казва, че вече е готова да изпълни съпружеските си задължения. 

Ферит пристига пред апартамента на момичетата. Вдига целия блок на крак, за да търси Сейран.  Когато я вижда в компанията на момчета, Ферит направо откача. Става скандал и двамата излизат.

Сейран му удря шамар и едва не припада на улицата. Момичетата я защитават. Сейран се качва с тях в апартамента.

© 2024 D. Ivanov. All rights reserved.