вторник, 4 юни 2024 г.

Утре в "Златно момче": Ферит коленичи пред Кязъм, а Пъръл настоява Пелин да направи тест за бащинство (6 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (6 юни) в следващия епизод на турския сериал "Златно момче", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Story!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yalı Çapkını"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 129 (сезон 2, епизод 48)

Гюлгюн заявява на Ифакат, че е разкрила коя е измамницата, която е вкарала в дома ѝ. Ифакат, от своя страна, я предизвиква да каже на агата, че не е способна да управлява имението и че тя е реалната господарка тук.

Сейран казва на Кязъм да оттегли жалбата си. Той реагира остро срещу това предложение. Кязъм е категоричен, че няма да го направи. Моли Сейран да не се вижда повече с Ферит.

Ферит отива на свиждане на баща си. Орхан се самообвинява за направеното, но все пак е имал надежда Халис да размисли. 

Ферит лъже баща си, че агата е вдигнал всички хора, за да го измъкне от тази каша. Това повдига духа на Орхан. Той прегръща Ферит и му благодари за всичко.

Сейран се обажда на Ферит и му обяснява, че е говорила с Кязъм, но не е успяла да го убеди да оттегли жалбата. Ферит решава да отиде и да говори с него.

Ферит споделя със Сейран, че е излъгал Орхан. Тя отново му обещава да говори с баща си.

Суна отива при гледачката.

Пъръл настоява Пелин да си направи тест. Тя отказва.

Кязъм благодари на Ферит, че му е спасил живота. Ферит го моли да оттегли жалбата си. Кязъм отговаря, че вече са квит, защото и той е спасил преди време живота му.  

Кязъм е много обиден на семейство Корхан. Отпраща Ферит и го предупреждава да остави Сейран намира. Ферит коленичи и умолява Кязъм да размисли и да пощади баща му. 

Сейран обещава на Ферит, че ще се погрижи. Ферит дори не ѝ проговаря.

Кязъм говори със Сейран. Той иска тя да се върне у дома. Обещава да не я тормози, но поставя условие повече да не се вижда с Ферит.

Сертер настоява да говори с Пелин. Решил е да я отвлече.

© 2024 D. Ivanov. All rights reserved.