четвъртък, 6 юни 2024 г.

Продължението на "Семейството" стартира по bTV Story

"Семейството" се завръща! 

Хитовият турски сериал с Къванч Татлъту и Серенай Саръкая продължава с нов втори сезон съвсем скоро по bTV Story. 

Промото, известяващо продължението, вече се върти в ефир и припомня на зрителите какво се е случило във финалната серия на първи сезон, показана през февруари у нас. 

"Семейството" започна по bTV Story на 11 декември 2023 г. със старта на канала и плени зрителите на любовните криминални поредици. 

Последният втори сезон на сериала се завърта до броени седмици по bTV Story и ще покаже голямата развръзка в 55 епизода по 45 минути. 

Припомняме Ви, че продукцията завърши в Турция през януари тази година с общо 30 оригинални епизода, събрани в два сезона. 

В следващите редове можете да си припомните какво се случи в последната серия на първи сезон, както и да видите промото на втори сезон, което се върти по bTV Story. 

Аслан започва да бръсне Толга и го порязва нарочно. Казва му да избере между три варианта - да бъде убит, да отиде в затвора или да се разведе с Лейля и да замине в чужбина. Толга избира третия. 

Дясната ръка на Иляс чупи прозореца на колата на Джихан и му оставя документи и флашка.

Джихан отива в офиса на Девин и е бесен, че си е прецакал живота заради всичките лъжи на Сойкан. 

Джихан започва да чупи кабинета на Девин, а тя го моли да се успокои и му заявява, че сеансите им приключват. 

Джихан вижда изпадналата снимка от видеозона на Девин и ѝ дава терлиците, които са били предназначени за неговото дете. 

Толга звъни на човека на Иляс и го пита дали офертата му все още важи. 

Аслан посещава Ергюн и го съветва да отиде на годежа на Ямур и Еко. 

По време на годежа Ергюн не спира да се налива с алкохол. Ямур му благодари, че е дошъл. 

Родителите на Еко му се обаждат, че няма да дойдат, защото са разбрали за миналото на Ямур. Заявяват му, че не одобряват този брак. 

Джихан пуска флашката от Иляс и гледа видеото, в което Юсуф признава на Иляс, че е убил родителите на Джихан. 

Еко обяснява на Ямур, че Хюлия е звъняла на родителите му и те са научили за миналото ѝ на ескорт. Младежът добавя, че няма как да се ожени за нея, без одобрението на най-близките си. 

Ергюн вдига наздравица и разкрива пред всички, че Девин е бременна. Хюлия гледа лошо, а останалите поздравяват бъдещата майка. 

Девин нарежда на баща си да измисли някакво извинение пред Ямур, а след това да се маха от партито. 

Хюлия е бясна от бременността на Девин и разкрива на Аслан, че Девин и Джихан са провеждали тайно сеанси от известно време. 

Насаме Аслан вдига скандал на жена си и ѝ казва, че много добре е знаела какви са намеренията на Джихан и все пак го е приела. 

Аслан звъни на Джихан и настоява да се срещнат. Джихан го вика в имението на Сойкан. 

Джихан решава да изгори имението на Сойкан, за да отмъсти за смъртта на родителите си. 

Лейля заявява на майка си, че повече няма да живее по нейните правила. Допълва, че не желае парите ѝ и ще живее както намери за добре. 

Джихан се свързва с Хюлия и я информира, че знае, че тя и Юсуф са виновни за смъртта на истинските му родители. Обещава да изпепели къщата на Сойкан.

Неше не се стърпява и разбива носа на бившия си мъж Ергюн, удряйки му глава.

Иляс е поставил камера в имението на Сойкан и няма търпение да види сблъсъка между Аслан и Джихан. 

Джихан гори семейните снимки. Аслан пристига и двамата започват да се бият и да трошат покъщнината. Първо бутат портрета на Юсуф от стената, а след това счупват на две семейната маса. 

Джихан взима оръжие и го насочва към Аслан. Признава му, че Хюлия и Юсуф са убили родителите му, а след това са го отгледали по принуда. 

Джихан стреля и улучва Аслан, който пада на земята. Преди да възпроизведе втория изстрел, Девин се появява и стреля по Джихан, който пада на земята до брат си. 

Хюлия също пристига и става свидетел на кървавата сцена.