loading...

понеделник, 5 декември 2011 г.

"Истанбулска приказка" - от 15 декември с повторение по Диема Фемили

Хитовата турска поредица "Истанбулска приказка", която приключи преди година и половина по Нова Телевизия, стартира с повторение, но по Диема Фемили. Драмата ще се излъчва всеки делничен ден от 15 декември от 21:00 ч., като ще замести приключващата на 14 декември друга турска драма - "Любов назаем" (последен епизод на "Любов назаем" ще се излъчи на 14 декември в 21 ч.).
Повторение на епизодите от повторението на "Истанбулска приказка" ще стартира на 16 декември и ще се излъчва всеки делник от 14:30 ч.


От 09 декември, на мястото на "Семеен сарай", който приключва на 08 декември, започва нов сериал - "Дантели". Той ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 ч. по Диема Фемили.


По Диема Фемили стартира още едно повторение - това на българския сериал "Забранена любов". То започва от 14 декември и ще се излъчва всеки делничен ден от 15:30 ч., на мястото на "Предградие на рая", който приключва на 13 декември. Повторение епизодите на "Забранена любов" гледайте всеки делник от 06:30 ч. по Диема Фемили.


Изтеглете програмата на bTV за периода 12-18 декември 2011 г. от тук
Изтеглете програмата на Диема Фемили за периода 12-18 декември 2011 г. от тук
Изтеглете програмата на Нова Телевизия за периода 12-18 декември 2011 г. от тук.


5 коментара:

  1. отначало ли ще почва?

    ОтговорИзтриване
  2. Пак ли почнахте с турчоляците бе, турци скапани! Що не повторите някой латино сериал, а ми повтаряте тези боклуци!? В каква страна живеем... да не повярва човек! Не можеш да разбереш в Турция ли живеем или в България?!? Български сериал по веднъж в седмицата, а турските по 5 пъти на ден!??!?! Това на какво прилича според вас... ;хх

    ОтговорИзтриване
  3. Много ви благодаря за информацията на Джерен Морей,вече ми стана ясно защо напусна Мечтатели :)

    ОтговорИзтриване

loading...