loading...

вторник, 28 май 2013 г.

„Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”) – премиерен турски сериал с Еркан Петеккая завладява ефира на Диема Фемили

Още от следващата седмица многобройните почитатели на Еркан Петеккая ще могат да се наслаждават на премиерната турска сага „Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”), в която ще го видим в главна мъжка роля.

От 03-ти юни (понеделник), на мястото на приключващия този петък (31-ви май), от 21:00 ч., турски сериал „Готова на всичко” („Aliye”), започва излъчването на „Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”). Турският сериал, с участието на Сезин Акбасогуллари, Алтън Ерекли, Мехмет Гюнсюр и Тюлин Йозен, ще се излъчва в ефира на Диема Фемили от понеделник до петък, от 21:00 до 22:00 ч., по един едночасов епизод.

Повторенията на епизодите на „Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”), излъчени предната вечер, в ефира на Диема Фемили, започват на 04-ти юни (вторник). Те ще се ротират всеки делник, от 16:00 до 17:00 ч., като отново ще заместят тези на „Готова на всичко” („Aliye”), които, от своя страна, приключват ден по-рано – на 03-ти юни (понеделник), отново от 16:00 ч., в ефира на Диема Фемили.

Напомняме Ви, че вчера (27-ми май, ден понеделник) от екипа на Диема Фемили бе съобщено, че от 03-ти юни (понеделник) ще се въртят двойни епизоди от „Мелодията на сърцето” („Dudaktan Kalbe”) – всеки делник, между 20:00 и 22:00 ч. С обявения старт на „Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”), стана ясно, че по-рано публикуваната информация няма да важи. „Мелодията на сърцето” („Dudaktan Kalbe”) ще продължава да се излъчва в ефира на Диема Фемили от понеделник до петък, с по един епизод – от 20:00 до 21:00 ч., и след 03-ти юни (понеделник). Промяна в излъчванията на сериала с Аслъ Тандоган няма да има. Повторенията на епизодите на сагата също ще продължат да се ротират в познатия час – от 15:00 до 16:00 ч., всеки делник.

„Памуковата принцеса” („Beyaz Gelincik”) е сериал, позициониран на честотите на турския канал Atv от 2005-а до 2007-а година. С музиката на Кърач, почитателите на сериала в България ще могат да се насладят на седемдесет и четирите оригинални епизода, които Диема Фемили ще върти до края на тази година в най-гледаното си ефирно време.


3 коментара:

 1. Ха, и Нова Медия Груп започна да действа паникьорски! Дали не е вярно, че ще ги продават?

  ОтговорИзтриване
 2. Хора, първи юни е събота, как така ще има серия?

  ОтговорИзтриване
 3. 28 май 2013, 21:34,
  Здравейте,
  Не, няма да ги продават. Това са слухове.
  Поздрави!

  29 май 2013, 08:59,
  Здравейте,
  Случва се да се объркаме. Но важното е, че се поправихме.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване

loading...