loading...

сряда, 30 ноември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун предлага на Дилара да сподели живота му (1-ви декември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-ти ноември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу пита Йозкан за погребението на Нурай. Между другото пита баща си кога ще продадат къщата. Йозкан ѝ отговаря, че тя не трябва да се притеснява за това.

Джихан и Йълдъръм коментират преврата, направен от Дилара. Джансу отива  във фирмата. Джихан я прегръща. Хазал също отива там и ги вижда. Ядосва се и си тръгва.

Джансу разбира, че във фирмата има проблеми. Решава да си тръгне. Джихан й казва да помоли фирмената кола да я закара.

Трансплантацията на Нергиз е минала успешно. Дениз се качва в интензивното, за да види майка си.

Джихан упреква жена си за фирмения преврат. Припомня ѝ, че е забила нож в гърба му. Дилара се оправдава, че е била принудена. Казва му, че е подала молба за развод. Джихан ѝ отговаря, че освен заради децата никога повече не иска да я вижда.

Озан разбира от майка си, че баща му е отстранен от ръководството на холдинга. Той не може да повярва, че Джихан е крал от собствената си фирма. Съобщава на Дилара, че той е помогнал баща му да излезе от затвора. Дилара е изненадана. Пита го откъде е намерил пари. Озан казва, че е поискал от Харун.

Хазал продължава да се държи лошо с Гюлсерен...

Дилара иска обяснение на Харун защо е платил гаранцията на Джихан. Той й казва, че между тях винаги е имало нещо. Той я е обичал и си е мечтал за нея като за съпруга. Вярвал е, че ще може да я направи щастлива, но тя е избрала Джихан и всичко е свършило, но не е могъл да я забрави. Сега също е много влюбен в нея и се е върнал с малко надежда. Така е разбрал, че любовта между нея и Джихан е свършила. Харун моли Дилара да продължат заедно живота си.

Джихан разказва на Гюлсерен какво са направили Дилара и Джандан. Той се чувства предаден и умерзен. Предупреждава любимата си, че им предстоят тежки дни. Гюлсерен му казва, че иска двамата да са щастливи и че ще преодолеят всички трудности заедно.

Рахми още е в затвора. Викат го на свиждане.

Гюлсерен вдига Хазал за училище. Тя се инати. Гюлсерен дава правото на дъщеря си да избира или ще я слуша, или да напусне дома й и да се оправя сама с живота.

Джихан отива на свиждане на баща си. Рахми го упреква, че не е изпълнил обещанието си. Джихан му обяснява, че Дилара го е свалила от поста председател на УС. Всичките му сметки са запорирани и няма как да плати гаранцията му. Рахми го моли да предаде компютъра на съдията. 

Хазал отново се опитва да протестира срещу решението на Гюлсерен, но тя не й обръща внимание.

Джансу се опитва да научи от Озан какво става. Той се развиква на майка си, че е прецакала баща им. Дилара се опитва да се оправдае пред децата си. Казва им, че Джихан е провалил фирмата и я е довел до фалит. Опитва се да манипулира децата си, че баща им е виновен, защото вярва на Хазал.

Хазал иска да се премести в друго училище. Гюлсерен води момичето в колежа, но директорката им съобщава, че Хазал е изключена, защото таксата не е платена, а Дилара не иска да го направи. Хазал се ядосва и бяга. Гюлсерен едва я успокоява.

Дилара отново се вижда с Харун. Той й казва, че домът му е много уютен, защото тя присъства в него. Дилара се опитва да се измъкне, излизайки с клишето, че има нужда от време, защото любовта й е изстинала. Тя съжалява, че се е омъжила за Джихан и е подала молба за развод. Моли Харун да изчака отговора на своето предложение, след като мине делото за развод и тя стане свободна жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...