loading...

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Днес в "Малката булка": Ману и Пуджа са хванати (01-ви декември)


Прочетете какво ще се случи днес (01-ви декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Родителите на Урмила пристигат, за да отдадат почит на починалите роднини на Камли. Урмила изявява желание пред тях да помогне на Нимболи в кухнята, което ги изненадва неприятно. 

Съпругата на Анант го обвинява, че има чувства към Ананди. Майката на Урмила разбира, че двете с Нимболи са се сближили и обмисля как да настрои дъщеря си срещу момичето. 

Празникът Тедж е. Кундан обаче си спи спокойно, а Диса обяснява на чакащата го Урмила, че в този дом мъжете не захранват съпругите си. Ману се промъква тайно в кухнята, за да вземе нещо сладичко за Пуджа. Той обаче не може да се срещне с любимата си, понеже Сарита я пази. Акираш е погнусен от лудия си зет, но се държи изключително мило. Камлис се чуди какво ли крои. 

Урмила и Нимболи хапват плодовете от Харки тайно, понеже на Нимболи ѝ е наредено да пости. Пушкар отказва на подканванията на Акираш да яде. Знае, че Камли пости заради него и иска да е съпричастен. Ману успява да се покатери по стената, за да стигне до Пуджа, но Сарита ги хваща.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...