loading...

неделя, 4 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Алфонсо се опитва да разобличи пред Камило лъжите на Гонсало (05-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

След като се сдобрява с Адриан, Паулина се завръща в Плая Линда по-влюбена от всякога. Но Инес я оставя замръзнала, когато разкрива, че връзката ѝ с Камило е просто един фарс и че мами всички около себе си.

Моника се надява да получи всичко, което ѝ се полага и решава да приеме неговите условия – да изчака, докато той се разведе. Сега, задачата ѝ като майка е да убеди децата си да напуснат Пуерто Есперанса и да се преместят да живеят в Четумал. Но както може да се очаква, задачата се оказва по-трудна, тъй като се появява Рене и усложнява ситуацията.

Камило научава, че Пау се е сдобрила с любимия си и решава да продължи тактиката си – да ѝ предлага помощта си до деня на сватбата. Неговите чувства са много объркани и накрая ѝ се обяснява в любов.

Щастието на Паулина отново променя посоката си след като е посетена изненадващо от Адриан. Планът ѝ да се премести да живее в Плая Линда се усложнява като научава, че Хулиета и Хайме се местят заради фалита на агенцията.

Алфонсо се опитва да разобличи пред Камило лъжите на Гонсало.  Връзката между баща и син се разклаща след подозрения за изневяра. 

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...