loading...

неделя, 4 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Рамиро разказва истината за Ана Летисия на Ана Лаура (05-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Ана Летисия се опитва да си играе с Иняки. И въпреки че връзката им изглежда все по-близка, социалните различия между двамата са огромни. Все пак между тях има едно съучастничество, което не може да бъде отречено.

Рамиро разговаря с Ана Лаура в опит да ѝ обясни всичко, което се е случило със сестра ѝ Ана Летисия. Той се опитва да я убеди, че именно тя се опитва да си играе с него, след като от известно време Ана Летисия не понася мисълта, че Рамиро се заглежда и е увлечен по Ана Лаура.

Спомените на Рамиро относно Марсело и Ана Летисия се връщат и решава да ги сподели с Ана Лаура. Той се опитва да ѝ отвори очите за това колко зла е сестра ѝ – от онзи момент, тя постоянно се опитва да го обвини.

Еваристо посещава Дженифър и я поздравява, че е успяла да покори и да се сгоди с Мариано. Той я предупреждава много да внимава с Ана Летисия, която не е това, което изглежда. Тя може и да бъде страхотна жена, в действителност е жена, изпълнена със злоба. Дженифър заявява на Еваристо, че няма да му позволи да говори така за Ана Летисия. Еваристо настоява на своето – рано или късно ще разбере, че това, което казва, е самата истина. 

Източник: Теленовела-БГ

4 коментара:

 1. Здравейте....в кой епизод АНА ЛУСИЯ ще се запознае с семейсвото си ?

  ОтговорИзтриване
 2. се запознава със семейството след 90 епизод съвсем накрая те ознава малко по рано но докато тя приеме и осмисли докато се успокои чак тогава ще се запознае с тях но тя се запознава със тях един по един ако искаш ще ти кажа подред как се запознава с всеки от тях .не знам другите искат ли или не да не вземат да ни се карат за такава информация .

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря за отговора :) Значи има още доста ......... :\ Малко бавно се развива действието

   Изтриване
 3. да малко се развива действието .аз съм го гледала по univision и там имаше много двойни епизоди .но не знам диема точно от коя телевизия са купили филма защото ако са я взели от televisa ще малко по голям филма .телевизията майка ще го разделят двойните серии и ще се получи малко по дълаг .ако са от другата телевизия филма има 102 епизода .само не знам нашите как щре разделят двойните и колко се получава .за най сигурно да знаеш че малко преди финала се среща със семейството .ще видиш как ще се случи ще ти интересно .

  ОтговорИзтриване

loading...