loading...

неделя, 4 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Кундан се опитва да изнасили Нимболи (05-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Урмила споделя с Нимболи, че няма как да е забременяла. Ману се извинява на баба си, но иска да знае защо и тя е срещу брака му с Пуджа. Акираш говори със съселяните си и им казва, че ще направи всичко възможно да впечатли Джагдиш, тъй като от него зависи дали ще спечели изборите. 

По време на речта си Джаго спасява Нимболи, която го кани в дома им. Акираш е много доволен и казва, че вече е го е поканил на чай. Кундан бяга у дома, за да уведоми майка си. Диса е притеснена какво ще си помисли госта като разбере за двете детски сватби. 

Кундан казва на Урмила да седи в стаята си и да не излиза, тъй като Джагдиш е против детските бракове. Дори я заключва, за да е сигурен. Диса лъже, че Нимболи ѝ е дъщеря. Камли е много разочарована от поведението на всички. Посещението минава добре. 

По-късно Кундан води Нимболи на разходка с колелото си. Започва да вали и той я води в джунглата, за да се скрият. Опитва се да я изнасили. Момичето успява да се измъкне и се покатерва на едно дърво. Диса и Камли са много притеснени. Камли отива да я търси в джунглата. Кундан вижда сестра си и успява да се измъкне, без да го забележи. Нимболи отива директно в полицията и разказва всичко.

3 коментара:

loading...