loading...

понеделник, 5 декември 2016 г.

Латино награди 2016


Най-голямата награда за един актьор е Вашата обич. Време е да определите най-добрите за тази година.

За пети пореден път ще изберете актьорите и теленовелите, които са Ви докоснали най-много. Пет премиери и четири повторения се борят за Вашия глас в 19 категории. Силни герои, безсрамни, нежни, властни... Можете да ги подкрепите до 27 декември, а големите победители ще обявим на 31 декември /събота/. Гласувайте за любимците си:

19. Коя теленовела искате да видите у нас? (Имате право на 3 отговора)18. Най-добро детско участие на годината17. Музикална тема на годината16. Специално мъжко участие на годината15. Специално женско участие на годината14. Мъжко откритие на годината13. Женско откритие на годината12. Заслужил актьор на годината11. Заслужила актриса на годината10. Млад актьор на годината9. Млада актриса на годината8. Поддържащ актьор на годината7. Поддържаща актриса на годината6. Злодей на годината5. Злодейка на годината4. Актьор на годината3. Актриса на годината2. Двойка на годината1. Теленовела на годината

8 коментара:

 1. Много благодаря за страхотните латино категории и за любими сериали вие сте невероятни. Пожелавам на целият ви екип да сте живи и здрави все така най добрите и едни светли и топли коледни и новогодишни празници.

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасни категории. Благодарности на екипа.

  ОтговорИзтриване
 3. Благодарим! Весели празници и на Вас!

  ОтговорИзтриване
 4. А Обетована Земя?

  ОтговорИзтриване
 5. Не беше предложена, затова не я добавихме, но тъй като продължава и през 2017, ще я включим със сигурност тогава.

  ОтговорИзтриване
 6. Пуснете филма "Непокорните". Преди години го даваха по няколко телевизионни канала, а един от тях беше супер 7, сега вече не се излъчва. Филмът наистина е много хубав.

  ОтговорИзтриване
 7. Съгласна съм, "Непокорните" е много интересен сериал. Той е един от най-любимите ми, но за съжаление, никоя телевизия няма права вече над него.

  ОтговорИзтриване
 8. Да наистина пишете на някоя телевизия да го пуснат отново сериала Непокорните страхотен сериал

  ОтговорИзтриване

loading...