loading...

понеделник, 5 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Митхи и Вишну се женят (06-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Инспекторът решава да арестува Ратхор. Той се съгласява, че няма как семейството да свидетелства в защита на обвиняемия. Ратхор иска защита от адвокат. Канха информира Джоги за развоя на събитията. 

Митхи седи в стаята си и се чуди как е възможно да се случи всичко това. Акаш чака обаждане на автобусната спирка. Тапася моли Мукта да я държи в течение какво се случва с Ратхор. Ратхор моли Мукта да се прибере вкъщи. Добавя, че днес е сватбеният ѝ ден. Обвинява се, че заради него всичко се е объркало. Обещава на Мукта, че ще успее да се дойде за церемонията. Мукта му отговаря, че без него никъде няма да ходи. Тя му казва, че без булка няма как да има сватба. Добавя, че не би се омъжила без баща си. 

Тапася се кара на Митхи, че още не е готова. Церемонията е съвсем скоро. Митхи се опитва да каже нещо, но Тапу я прекъсва. Казва ѝ да не се тревожи за Ратхор. Всички знаят, че обвиненията са лъжливи. Добавя, че адвокатът е с него и Канха и Мукта скоро ще се върнат. Митхи се опитва да се обади на Акаш, но в този момент и той звъни, и линията е заета. Тя си мисли как да му каже, че не може да се омъжи за него. Чуди се как майка му е дошла и е забъркала поредната каша. Казва си, че животът на Дамини е най-важен за нея. След смъртта на Ичха не може да си позволи и с баба ѝ да се случи нещо. 

Сватбеният кортеж пристига. Вишну е щастлив. Той си мисли за Мукта. Въвеждат го в къщата и Тапася го посреща. Настаняват го до свещеника. Митхи си припомня изминалия ден. Нани идва да я вземе. Телефонът ѝ звъни, но Нани прекъсва разговора. Тя се кара на Митхи, че сега не е моментът да говори. Оставя телефон ѝ в стаята. Митхи сяда до Вишну. 

Започват сватбените ритуали. Свещеникът моли Вишну да сложи синдур на булката. Той се доближава до Митхи и е шокиран да види нея, а не Мукта. Вишну изтървава кутийката с червен прах. Всички са изненадани от реакцията му. Митхи плаче. Вишну се извинява и излиза от хола. Нани е много притеснена. Тя решава да го последва и да го убеди да се върне. Вишну се пръска с вода в банята. Той се чуди как е възможно всичко това. Нали булката е трябвало да бъде Мукта. Нали Митхи тръгна да връща Акаш. Как се е объркало всичко и защо Митхи се е омъжила за него след като знае всичко. Вишну решително си казва, че повече няма да си мълчи. Той ще отиде и ще каже на всички, че обича Мукта, а не Митхи и с театъра ще се приключи още сега. Вишну си сваля чалмата и тръгва, но в този момент някой го спира. Нани го пита какво прави. Добавя, че не мисли за Митхи. Какво ще се случи с нея. Нани го води до снимката на Ичха. Казва му, че това е неговата учителка. Добавя, че тя не е могла да отгледа собствената си дъщеря, но се е грижила за такива като него и не е поискала нищо в замяна. Нани продължава, че Ичха се е съгласила Митхи да се омъжи за Вишну, имайки доверие на своя ученик. Вишну си спомня обещанието си пред Ичха. 

Джоги, Тапася и Дамини напрегнато очакват Вишну. Най-сетне Нани го довежда и той сяда до булкта. В това време в имението влизат Акаш и Мукта. Воалът на булката е вдигнат и те са шокирани да видят Митхи. Вишну слага алена боя в косите на Митхи и ѝ закача брачното колие. Свещеникът ги обявява за съпруг и съпруга. Те отиват да вземат благословия от възрастните. Митхи забелязва Акаш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...