loading...

неделя, 11 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун кани Дилара на романтична вечеря, а Джандан го ревнува от приятелката си (12-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун отива в заведението на неговия приятел. Съсипан е от разговора с Джихан. Споделя проблема си с кръчмаря.

Джихан работи усърдно, за да разбере кой му създава неприятности в бизнеса. Открива връзката на Джандан с Дубровник.

Харун си спомня миналото.Тогава двамата също са имали проблем. Харун е ядосан, защото Джихан е отхвърлил офертата...

Предупреждава приятеля си, че ще трябва да свали стандарта си на живот. Джихан не се интересува от това. Споделя с Йълдъръм какво е открил за Дубровник. Джихан се съмнява, че освен Джандан и старият му приятел Харун е замесен.

Йозкан се жалва на Енгин от безпаричието. Казва на приятеля си, че ще си намери другаде работа. Кериман се обажда на брат си. Хвали Гюлсерен, че е платила газта и вече са пуснали парното. Предлагат на Йозкан да кара такси през нощта.

Хазал говори по телефона. Урежда си среща с приятели. Гюлсерен не е съгласна. Момичето отново вдига скандал на майка си. Гюлсерен все пак с неохота я пуска.

Гюлсерен се обажда на Джансу. Извинява се на дъщеря си, че за спонтанната си любов към Джихан. Джансу ѝ казва, че иска всички да са щастливи. 

Хазал отива заедно с Шейда на покупки.

Дениз чака Джансу в ранчото. Тя се радва да го види. Дениз разказва на момичето една тъжна история за конете. Тя се разстройва, но предлага на младежа да го разведе из ранчото.

От магазина изпращат покупките в дома на Гюлсерен. Тя се ядосва на алчността на Хазал.

Двете момичета отиват в скъпо заведение. Всички маси там са резервирани. Казват им, че не могат да ги приемат. Хазал се прави, че говори с баща си и персонала веднага настанява двете приятелки.

Джихан се разпорежда да приведат пари по сметката на баща му. Рахми е на риболов с приятеля си Суат. Когато Джихан го търси, старецът не отговаря на обаждането му. Рахми се страхува да не го накарат да напусне имението.

Йозкан отива на работа. Кериман отново мърмори. Той не я слуша. Слизайки по стълбите, той пада и си чупи крака.

Джихан отива на гости на Гюлсерен.

Двете приятелки отиват на рожден ден на тяхна съученичка. Хазал не харесва дома на момичето. Шейда ѝ прави забележка, че е много високомерна.

Дилара и Харун отиват на вечеря в луксозен хотел. Харун е запазил цялото заведение заради жената, която обича. Дилара е изненадана от романтиката, която ѝ предлага нейният любим. Харун казва на жената, че когато е с нея, всичко му е за първи път, като в стар романтичен филм. Двамата танцуват под звуците на цигулка...

Джандан отива в хотела. Охраната не я пуска, защото Харун е затворил целия ресторант. Джандан настоява да влезе, но охранителите я гонят. Тя побеснява от ревност.

Харун сяда на пианото и изпълнява песента "Моята самота" специално за любимата си Дилара.

От умора Джихан е заспал на канапето в дома на Гюлсерен. Тя го завива и го наблюдава в съня му.

След вечерята Харун и Дилара си тръгват. Джандан ги изчаква да излязат от заведението и отива при тях. Харун е шокиран. Прави се, че не се познават с адвокатката. Дилара му казва, че това е нейната най-близка приятелка. Двамата се запознават. След тази сцена, ревността на Джандан избухва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...