loading...

неделя, 11 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Първата брачна нощ на Михти и Вишну (12-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта къса обща снимка на нея с Митхи. Митхи пък стои сама и се чуди как да постъпи, за да върне усмивката на Муку. В това време при нея идва Дамини и я пита защо е сама. Казва ѝ, че има изненада за нея. Повежда я към една стая. Срещат Мукта и Дамини иска и тя да ги придружи. Стаята е красиво украсена за младоженците. Мукта е гневна. Митхи плаче. Идва Вишну и ѝ казва, че той ще спи на дивана, а тя ако иска на леглото. Митхи му казва, че трябва да сложат край на връзката им още сега. Добавя, че не може да гледа сълзите на Мукта повече. Вишну не е съгласен. Тя му казва, че го разбира, че държи на традициите, но как могат да продължат, когато някой е толкова нещастен. Вишну е категоричен, че няма да се разведе. Тогава Митхи ядосано затваря вратата. Казва му добре, но тогава ще следват всички ритуали. Тя хвърля гривните си на земята. Отмята воала си. Казва му ,че днес е брачната им нощ и трябва да изпълнят всичко. Добавя, че трябва да изпълни и този ритуал. Вишну е изненадан. Митхи продължава, че днес ще бъде първата им брачна нощ. Вишну с усилие сваля част от гривните на Митхи и ги пуска на пода. Започва да я прегръща, а Митхи замръзва като статуя. Вишну я пита какво става. Казва ѝ, че няма как да се получат нещата без любов и двамата имат много да извървят докато стигнат до този момент. Той добавя, че всеки човек си има разбирания и неговите са такива. Няма как да разрушат връзката си и ще трябва да приемат нещата и да живеят занапред. Вишну казва на Митхи, че тя е загубила любовта си, той е загубил своята. Но това е последното му решение. Той излиза от стаята.

На сутринта пристигат жени на гости и поздравяват младоженката. Те и поднасят подаръци и се шегуват с нея. Едната казва, че е пропуснала сватбата, но задължително ще присъства на тази на Мукта. Добавя, че и на нея ще намерят добър съпруг. Тапася гледа объркано. В този миг влиза Вишну. Жените го подкачат къде е бил сам така рано. Тапу го защитава, че е ходил да се помоли в храма.

Агарт показва снимка на Нирбхай. Той казва на един мъж, че в моргата има много неидентифицирани трупове. Трябва му такъв като този. Умед и Гунванти пристигат в Тхакуровия дом. Гунванти казва, че след смъртта на Ичха всичко се е променило. Единят им внук е в затвора, а Виир е заминал в чужбина. Тя вади ключове и ги подарява на Митхи. Казва ѝ, че къщата им е тяхна. Вишну отказва. Той казва, че сам ще осигури къща, плод на труда му. Умед го спира. Казва му, че това не е подарък, а наследство. Ванш е мъртъв, Виир никога няма да се върне. Митхи трябва да живее в дома на родителите си. Гунванти казва, че те заминават на поклонение. Тя добавя, че къщата е по-равно на нея и брат ѝ Юврадж. Митхи приема. Тя казва, че ще се грижа за къщата, така както майка ѝ го е правила. Агарт казва на Екадеши, че е намерил тяло. Радхор трябва да си плати...

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...