loading...

понеделник, 12 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Ракел научава истината за двойнствения живот на Гонсало (13-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Понякога чуваш нещо, което не си искал... Ракел чува цялата истина и вече знае за двойствения живота на Гонсало. С огромна омраза към този мъж, тя се заклева да помогне на най-добрата си приятелка като ѝ разкрие истината.

Нещата между Нурия и Леонел започват да се развиват. И това, което в началото започва като една игра, се превръща в силно привличане... Но внимателно... защото някой може да се обърка и накрая да се влюби.

В същото време, планирането на сватбата напредва и Паулина решава да покани Елиса, Рене и Алан на годежното си парти, водена от обичта, която изпитва към тях.

С голяма болка и разочарование, Инес разказва на Ракел какво се е случило с Гонсало. Тя успява да се сдържи и запазва тайната на самоличността, тъй като приятелката ѝ е в лошо здравословно състояние.

Накрая, Карен научава от Камило, че бащата на Пау има деца от друга жена и че не може да присъства на сватбата, защото може да провали всичко. Дали е възможно тази тайна да си остане тайна?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...