loading...

понеделник, 12 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун и Дилара се целуват (13-и декември


Прочетете какво ще се случи утре (13-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара и Харун споделят чувствата си един към друг.

Когато се прибира, Дилара вдига скандал на Рахми. Гони го от имението. Старецът не ѝ остава длъжен. Разкрива пред децата какви мръсотии е правил заради майка им. Тръгвайки си, Рахми заплашва Дилара, че ще си отмъсти. Тя обяснява на децата си, че е плащала дълговете от комар на дядо им. Моли ги да проявят разбиране. Джансу и Озан недоумяват, защо майка им реагира така.

Джандан вдига скандал на Харун, защото разбира, че е влюбен в Дилара. Адвокатката побеснява от ревност. Заплашва бизнесмена, че ще разкаже на Дилара за всичко, което са планирали заедно. Харун показва на Джандан документи, които доказват, че тя е сложила бомбата в колата и разкриват всичките ѝ тъмни дела.

Рахми излиза на улицата и отива при Суат. Споделя с него какво е направила бившата му снаха. Старецът се разкайва, но не иска да отиде да живее у Джихан. Суат кани приятеля си да остане у тях, но Рахми решава все пак да се настани при сина си.

Харун отива пред имението. Звъни на Дилара по телефона. Тя излиза, посреща го и го кани в градината. Той ѝ казва, че я обича толкова силно, че дори тя не може да си представи. Двамата се целуват.

Джихан се връща у Гюлсерен за закуска. Той все пак пита за Хазал. Гюлсерен му отговаря, че момичето изостава от училище.

На закуска Дилара отново се опитва да поговори с децата си. Обяснява им, че не е редно старецът да остане. Джансу я пита дали майка им е плащала дълговете на Рахми. Дилара потвърждава. Разпорежда на децата си да се виждат с дядо си само навън.

Рахми се събужда в дома на Джихан. Все още не може да се ориентира в обстановката. Суат му носи закуска.

Джансу разговаря с Дениз. За съжаление и той е зает. Озан разпитва сестра си за Дениз. Тя му казва, че между тях все още няма нищо. Озан е любопитен.

Хазал се прибира от рождения ден на приятелката си. Гюлсерен иска да говорят без да се карат. Разпитва момичето за покупките. Обяснява ѝ, че Джихан е финансово затруднен, но Хазал не иска да я разбере.

Собственикът на таксито притиска Йозкан да върне колата. Той е със счупен крак и не може да работи. Кериман предлага тя да кара таксито. Припомня на брат си, че в Кьолн е карала такси и ще се справи в Истанбул. Взима ключовете на колата и тръгва.

Джихан се прибира и вижда баща си. Старецът е подготвил вечерята. Джихан му споделя че вече е разведен мъж. Искал е бащин съвет. Рахми му казва, че се е изнесъл сам от имението. Джихан не му вярва. Рахми продължава да се оправдава.

Гюлсерен съобщава на Джихан, че започва работа на следващия ден.

Кериман качва в таксито две германки. За да спечели повече пари, започва да обикаля из Истанбул. Полицията я спира, но тя вдига скандал на полицаите. За да се отърват от нея, единият ѝ дава 20 лири, за да се махне.

Гюлсерен започва работа в една сватбена агенция.

Харун продължава да използва Джандан за своето отмъщение. Държи се сурово с нея.

Джандан отива при Алпер, който все още е ПР на Харун. Подхвърля му да напусне и да отиде да работи  при Дилара. Адвокатката му обещава, че ще му помогне.

Хазал показва новата си лична карта на Джансу. Тя заявява, че е знаела. Хазал се вбесява. Джансу отвръща на сестра си, че е ядосана, защото Дилара и Джихан я обичат повече, въпреки че не им е родна дъщеря. Хазал побеснява. Хваща едно такси и тръгва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...