loading...

понеделник, 12 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Митхи тръгва да признава истината на всички (13-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи влиза в стаята, където е бил Акаш. Тя намира в гардероба забравена дреха и започва да я прегръща, плачейки. Мукта влиза и я пита как е. В тази стая има спомени с Акаш, а в съседната е с нейния Вишну. Митхи се обръща към нея и ѝ разказва какво се е случило. Тя казва, че се оказала слаба пред болката на Дамини. Мукта я пита защо просто не е казала на баба си, че няма да се върне с Акаш, но не може да се омъжи и за Вишну. Митхи признава, че е сгрешила. Тя добавя, че се опитва да поправи нещата. Мукта я иронизира. Казва ѝ, че човек не се опитва, а просто ги поправя, ако има желание. Муку казва на Митхи, че когато е решила да събере Виир и Ичха, тя е била готова да се омъжи за човек като Тедж Синг. Майка ѝ е заела мястото ѝ, но това няма значение. Тя пита Митхи дали се е замисляла как Тапася е живяла с убиец, а как би живяла и самата Мукта с него. Но тя е била готова да го направи без колебание. Муку казва на Митхи, че никога няма да е щастлива, наранявайки другите. 

Адвокатът казва на Джоги, че Радхор ще бъде освободен под гаранция, защото няма друг очевидец и няма труп. Тхакурови се готвят да изпращат Митхи и Вишну. Мукта и тя е при тях. Тапу ѝ съобщава добрите новини. Муку иска да се срещне с баща си. Джоги ѝ разрешава, но първо да се сбогува със сестра си. Мукта прегръща Митхи и на ухо ѝ казва, че никога няма да е щастлива. Митхи се изправя пред всички и казва, че иска да им признае нещо. Тя започва, че не може повече да крие. Добавя, че сватбата им с Вишну... В този момент звъни телефонът. Обажда се Екадеши. Тя казва, че Акаш не се е прибрал и ако нещо му се случи, няма да има пощада за тях. Добавя, че Радхор ще получи смъртно наказание за убийството на другия ѝ син. Дамини ѝ крещи. Тя ѝ казва, че г-н Ратхор не само, че не е убил Нирбхай, но е спасил Сурбхи и детето ѝ. А Митхи вече няма нищо общо с тяхното семейство. Сега е щастливо омъжена за Вишну и никой няма да попречи на чистата им връзка. Агарт казва на Екадеши, че всичко е готово и сега Каджри трябва да разпознае съпруга си в моргата. Добавя, че щом има труп, Радхор няма да бъде пуснат под гаранция.. 

Дамини пита Митхи какво е искала да ѝ каже за сватбата. Те се чувства много зле и пие лекарства. Митхи не може да ѝ каже истината и казва само, че ще ѝ липсва и иска разрешение да може да връща по-често при тях. 

Мукта е при баща си. Той ѝ обещава да ѝ върне усмивката отново. Някой връзки се създават, разрушават, но истинската любов няма как да изчезне. Митхи и Вишну влизат в дома на Бундела. Посреща ги Касап. Казва им, че той е останал последен в този дом. Каджри разпознава тялото като това на съпругът си Нирбхай... 

Митхи влиза в стаята на майка си с Виир, която сега е тяхната с Вишну. Митхи плаче и се чуди какво да прави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...