loading...

понеделник, 12 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Джаго звъни на Ананди, за да й съобщи, че е намерил Нандини (13-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Харки вижда, че някой се опитва да нахлуе в стаята през прозореца. Осъзнава, че е съпругът ѝ Акираш. Той започва да я бия и я пита издала ли го е пред Джагдиш. Кундан пристига, намесва се обяснява, че Диса и Нимболи са му разказали всичко. Веднага вади меча си и го насочва срещу двете. Заканва се да ги убие. Джагдиш пристига точно навреме с полиция и Акираш бива арестуван. 

Кундан е много изплашен от Диса и иска да я убие, но Урмила и Камли го възпират. Харки обещава на сина си, че ще му позволи да я убие в правилния момент. Акираш моли Джагдиш за прошка. Джагдиш разбира и за опита за изнасилване на Нимболи от Кундан. Нарежда да арестуват и него. Харки обаче чува. Успява да помогне на сина си да избяга. 

Диса дава показания в полицията. Кишор е освободен. Камли е доволна, че баща ѝ най-накрая си плаща за стореното. Диса разказва на Джаго цялата история на Нимболи. Пристигат в дома ѝ и виждат една снимка, от която и двамата се досещат чия дъщеря е Нимболи. Шокирани са. Джаго веднага звъни на Ананди с новината, че е намерил Нандини. Ананди вижда медальона със снимката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...