loading...

вторник, 13 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Хулиета е готова да продаде тялото си, за да получи доказателствата срещу Гонсало (14-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Камило и Карен се опитват да попречат на другите деца на бащата на Паулина да присъстват на сватбата ѝ. Но намерението на Елиса не е толкова добро. Тя е решена да разобличи зет си Гонсало.

Нещата на Нурия вървят много добре. Въпреки това, нов проблем се появява – някои симптоми намекват, че може да е бременна.

Решена на всичко, за да получи доказателствата за измамата на Гонсало, Хулиета предлага тялото си като разменна монета. И така, с документи в ръка, тя може да попречи на сватбата на брат си Адриан.

Най-накрая, дългоочаквания ден на сватбата на Паулина настъпва. Развълнувана, тя излиза нагласена и готова да се превърне в Г-жа Олмедо. Но Хулиета се появява и разрушава щастието ѝ като показва доказателствата, които могат да изпратят баща ѝ в затвора за цял живот... Какво ще направи?! Кого ще избере – Адриан или баща си?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...