loading...

вторник, 13 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Хазал разбива живота на Джансу в телевизионно интервю (14-и декември)

 

Прочетете какво ще се случи утре (14-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Хазал вдига скандал на Джихан, че всичко, което правят, е за Джансу, а на нея не ѝ обръщат внимание. Баща ѝ я пита от какво е лишена. Хазал продължава да завижда на Джансу. Джихан говори с нея. Казва ѝ, че имението не е негово, а на Дилара. Моли я да има повече търпение, а той ще се погрижи за всичко.

Дилара също не е спокойна за Хазал. Въпреки всичко изпитва угризение за лошото поведение към дъщеря си.

Хазал отива във фирмата и хвърля в лицето на Дилара новата си лична карта. Вдига скандал на майка си. Дилара гони момичето от фирмата.

Алпер споделя с жена си предложението на Джандан за работа. Солмаз все още не може да повярва, че мъжът ѝ ще стане шпионин на адвокатката.

Дилара отива у Харун. Джандан я следи и я снима на входа на къщата му. После се обажда на приятелката си да пусне телевизора. Хазал е дала интервю пред светска хроникьорка. Оплаква се, че никой от биологичното ѝ семейството не я приема. Дилара е шокирана от интервюто. Хазал продължава да упреква Джансу за всичките си глупости, които е направила. Дилара е притеснена от реакцията на Джансу. Тръгва си притеснена. Харун ѝ предлага да я закара, но тя отказва. Джандан наблюдава и снима тази сцена. Харун забелязва адвокатката.

Гюлсерен и Джихан са на вечеря. Говорят за новата работа на любимата му.

Дилара се опитва да успокои децата си. Озан се ядосва, защото Хазал постоянно лъже. Дилара казва, че Хазал е луда.

Дилара съобщава на бившия си съпруг за интервюто на Хазал. Озан обяснява на баща си за интервюто по телевизията. Джихан и Гюлсерен гледат видеото. Гюлсерен тръгва да търси Хазал, а Джихан се отправя към другата си дъщеря.

Джансуси стяга багажа. Дилара я спира. Момичето иска да си тръгне. Отчаяна е от публичното унижение, направено от Хазал.

Гюлсерен търси дъщеря си вкъщи, но Хазал я няма.

Йозкан се грижи за детето, а Кериман продължава да кара таксито. Брат й я моли да се прибере, за да се погрижи за Джан, но тя го отрязва.

Йозкан се обажда на Гюлсерен. Тя го пита дали Хазал е у тях. Той отговаря, че не знае. Предлага помощта си за да намерят Хазал. Гюлсерен си го изкарва на него. Йозкан отново се самосъжалява.

Джансу също страда. Джихан отива при нея. Тя му  заявява, че дава всичко на Хазал само за да млъкне.

Дилара се разпорежда Джандан да заведе дело. Адвокатката ѝ обещва, но после се радва на унижението на семейство Гюрпънар. 

Джихан настоява, че те също са виновни. Дилара не може да приеме, че той я защитава родната им дъщеря... Казва, че не са се държали правилно с нея. Дилара е против. Гюлсерен му съобщава, че Хазал още не се е прибрала. Той тръгва да я търси.

Хазал не отговаря на телефонните обаждания.

Момичето е в телевизията. Търси авторката на интервюто. Хазал вдига скандал на журналистката, че е монтирала интервюто. Журналистката отказва да излъчи немонтирания материал. Обвинява момичето, че тя е искала да се излъчи интервюто по този начин.  След скандала Хазал звъни на Гюлсерен. 

Джандан също съдейства за да бъде очернена Дилара. Журналистката обсъжда с адвокатката предаването. Алпер чете коментарите в социалните мрежи. Журналистката разказва какво се е случило в телевизията, когато се е срещнала с Хазал...

Джихан и Гюлсерен прибират дъщеря си. Хазал е отчаяна...

2 коментара:

  1. Ужасно противно момиче.Знам, че е роля, но направо ми вдига кръвното, което означава, че играе перфектно. Но не проумявам, как една дебютантка играе толкова добре?Браво.

    ОтговорИзтриване
  2. Naistina Hazal e strahotna napravo neveroqtna no pri vsichki sluchai ne mi se iska takova zlo v kushtata.

    ОтговорИзтриване

loading...