loading...

сряда, 14 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Гюлсерен предлага на Джихан да се разделят, заради момичетата (15-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джандан е осигурила клиенти на журналистката, която след предаването е напуснала телевизията и започва свой частен бизнес.

Хазал също се прибира вкъщи. Джихан пита Гюлсерен какво ще правят с момичето.

Хазал е отчаяна. Гюлсерен също не може да издържи на напрежението и заплаква.

Йълдъръм предлага да заведат дело, но Джихан не се съгласява. Обвинява Хазал, че е хитра и е подготвила всичко. Иска да се срещне с журналистката.

Джандан започва да злослови срещу Хазал и Дилара пред Харун. Той се интересува къде адвокатката е гледала предаването. После задава директно въпроса, дали Джандан има нещо общо с подготовката и реализацията на предаването. Тя отрича. Харун я заплашва, че ако има пръст в тази работа ще я унищожи. После си тръгва и оставя Джандан сама.

Дилара гледа видеото и съжалява за поведението си към Хазал. Спомня си упреците на Джихан, че са се държали лошо със собствената им дъщеря, като са толерирали Джансу. После отива да говори с Озан. Казва му, че Хазал е права. Споделя със сина си, че са се държали с момичето все едно ѝ дават милостиня. Дилара заявява, че иска отново да доведе Хазал да живее в имението.

Хазал не иска да ходи на училище, но Гюлсерен не позволява.

Озан чете коментарите в Интернет, които са негативни срещу Джансу. Той избухва и пита майка си каква е вината на сестра му. После заявява, че ако Хазал се върне да живее у тях, той и Джансу ще напуснат имението. Дилара се извинява на дъщеря си, защото не е успяла да я предпази.

Йозкан и Кериман сядат на закуска. Тя разказва на брат си за интервюто на Хазал. Дори му дава да види какво говори дъщеря му, която е отгледал. Йозкан отново изпада в депресия и самосъжаление. Кериман отново се притеснява за него.

Гюлсерен води Хазал в имението. Вдига скандал на Дилара. Обвинява я, че не е никаква майка и не става за такава на момичето. Пита Дилара дали иска Хазал. Тя мълчи. Гюлсерен и Хазал си тръгват. Дилара остава изумена.

Майка и дъщеря влизат в една сладкарница. Хазал се опитва да се извини на Гюлсерен. Тогава майка ѝ дава някои съвети за живота.

Джансу чува своите съученички, как коментират и злословят срещу нея. Особено активна е Шейда. Казва, че Джансу е истински дявол с ангелско лице. Момичето излиза от училище с гордо вдигната глава. Отива във фирмата при Джихан, но той е излязъл.

Джихан е на среща с Гюлсерен, която му разказва за действията на Хазал като малка. Джихан казва, че трябва да намерят решение. Гюлсерен му предлага да се разделят и тя да се грижи за Хазал, а той за Джансу. Джихан е наранен. Иска да решат заедно проблема с двете им дъщери.

Йозкан отива при Хазал. Извинява й се. Хазал го кани, но не говори с него. След като го изслушва, му казва че се е отказала от него още на 11 годишна възраст. 6 години го е чакала, но от тогава наистина е приела, че е мъртъв. Йозкан обяснява на дъщеря си, че е избягал, защото са заплашили семейството. Той настоява тя да му прости. Хазал не го прави, тъй като за нея той не съществува.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...