loading...

четвъртък, 15 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Балка се опитва да убие Камли и Пушкар, като предизвиква пожар (15-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Диса и Нимболи пристигат в Сарода. Диса я настанява в родната си къща при чичо си. Харки посещава мъжа си в затвора и му разказва какво се случва у дома - особено за това. че Камли и Пушкар спят в една стая. Акираш казва на жена си да ползва помощта на подчинените му и да не допуска Ананди да стигне първа до Диса и Нимболи.

Кундан се завръща вкъщи. Камли го вижда и казва, че ще го предаде на полицията. Харки се появява и отново кара сина си да избяга. Камли обаче е заключила навсякъде. Полицията идва и го арестува. Акираш е шокиран да види сина си в затвора.

Ману умолява Джаго да му прости, заклева се, че ще поеме цялата отговорност за състоянието на Пуджа. Близките на Диса я обвиняват, че се е върнала, за да иска част от наследството. Jя лъже, че Нимболи е дъщеря на Акираш. Уверява ги, че няма нужда от техните пари. Акираш нарежда на съпругата си да убие Камли. Тя иска да я изгори, но нещо я спира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...