loading...

четвъртък, 15 декември 2016 г.

Шашанк Ваяс след "Малката булка"


Шашанк Ваяс посрещна 30-я си рожден ден в интересна компания

Шашанк Ваяс напусна Малката булка малко преди финала, за да влезе в нов сериал. Актьорът е част от семейната драма "Na Dil Se Door", но май не само ролята, а и една от звездите го е примамила там.

На 30-и ноември, бившият д-р Джагдиш Сингх отпразнува 30-я си рожден ден. А компания ме правеше не друга, а актрисата Шивани Сърв. Чаровната звезда е съпруга на актьора в новия сериал. А по всичко изглежда, че може да стане такава и в живота му.

Досега, талантливият актьор странеше от нежния пол, заради многобройните си ангажименти. Самият той признава, че повече от 5 години е работил по поредицата „Малката булка“ почти всеки ден. „В един момент, просто трябваше да си тръгна. Исках да опитам нещо ново. А и ми беше трудно да се справя цели шест съпруги“, смее се той / Ваяс визира колежките си от сериала, които доста често напускаха поредицата/.

Единствената дама, за която се знае, че е повече от приятелка на актьора е Адаа Кхан. Чаровницата е много близка негова приятелка, но двамата са изключително дискретни за отношенията си.

На последния си рожден ден обаче, той празнува с Шивани, което провокира слухове, че май чувствата му са поели в друга посока.

Що се отнася до новия сериал, Шашанк наскоро имаше проблеми с продуцентите му. Дори тръгна слух, че искат да го изгонят.

„Опитвам се да поддържам добри отношения с всички от екипа. Ако съм имал лош ден, не си го изкарвам на останалите. Всъщност мога да кажа, че не съм нито добър, нито лош актьор — просто играещ актьор. И се опитвам да изиграя ролята, написана за мен“.

Шашанк Ваяс споделя още, че промяната след „Малката булка“ е била доста трудна. „Излязох от един социален проект и скочих в дълбокото. Не беше лесно, но си струваше“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...