loading...

четвъртък, 15 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Сурбхи умира (16-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш казва на Мукта, че той обича Митхи. Знае, че и тя обича Вишну. Добавя, че ако си върне Митхи, тя също ще си върне Вишну. Допълва, че Митхи иска да се разведе, но Вишну е против, защото вярва, че бракът е свещен. Мукта му казва, че баща ѝ е в затвора, заради майка му. Пита го дали може да направи нещо за освобождението му. Тя добавя, че ако не може да ѝ помогне, тогава нищо друго не я интересува. 

Канха, Джоги и Дамини завеждат Сурбхи в болница, защото е със силни болки. Сурбхи държи ръката на Канха и го моли да се обади на баща ѝ. Джоги също му казва да звънне в Атишгарх. Канха се противи. Казва, че заради него сега Ратхор е в затвора. Джоги му казва, че в този момент това няма значение. Успява да го убеди и Канха отива да телефонира. 

Митхи успокоява баба си. Тя ѝ казва, че Сурбхи е бременна в седми месец и всичко ще бъде наред. Докторът излиза и казва, че иска да говори със съпруга. Казва му, че не иска да ги лъже и състоянието на Сурбхи е много сериозно. Тя е загубила много кръв. Тапася се учудва. Докторът обяснява, че всеки стрес по време на бременност е опасен. Той продължава, че сега няма време да им обяснява. Докторът казва на Канха, че ще трябва да вземе важно решение. Ще се наложи да реши кой да живее – Сурбхи или бебето. Всички искат да спасят и двамата. Докторът отговаря, че ще се опитат, но не обещава нищо. Сестрата носи документи и докторът му казва да побърза и да подпише. Той го прави. Канха плаче и моли Бог да спаси съпругата му. Семейството се опитва да го успокои. Канха се обвинява. Той си повтаря как е могъл да направи такава грешка. Защо не е бил със Сурбхи, когато е имала такава нужда от него. Добавя, че няма да си прости, ако нещо се случи с нея. 

Митхи си спомня за Акаш. Тя си мисли, че той трябва да е тук до сестра си. Тя се чуди как да постъпи. Все пак решава да му се обади. Вишну я чува и е доволен от решението ѝ. Митхи го моли да не казва, че Акаш живее с тях и е собственик на половината дом. Вишну отива до Мукта. Казва ѝ, че би желал двамата да си останат приятели, както преди. Муку му отговаря, че няма как да стане. Казва му, че го е обича и ще го обича завинаги. Не вижда ли болката в очите ѝ, когато го гледа с Митхи. 

Акаш пристига и иска да влезе при сестра си. Джоги го успокоява. Доктор излиза и казва на Канха, че има син, който е недоносен и трябва да остане под наблюдение. Всички питат за Сурбхи. Докаторът казва, че е изгубила много кръв и сега всичко е в божиите ръце. Акаш му казва, че ще му плати колкото е нужно, само да спаси сестра му. Докторът отговаря, че ако става с пари, всичко ще е по-лесно. 

Канха влиза при Сурбхи. Той плаче. Една сълза пада на ръката ѝ, и тя се събужда. Сурбхи пита за детето им. Тя моли Канха да не му позволява да бъде като нея. Продължава, че ще порасне добър човек при него. Канха я успокоява. Той ѝ казва, че тя е много по-добра от него. Добавя, че ще се оправи. Сурбхи го моли да ѝ прости. Канха ѝ отговаря, че той ѝ иска извинение. Добавя, че няма да я пусне. Сурбхи пита за близките си. Канха ѝ казва, че Акаш е в коридора. Тя иска да се срещне с него. Акаш ѝ хваща ръката. Казва ѝ, че ако се случи нещо, всички ще си платят. Сурбхи му казва, че не желае повече отмъщения. Всички са много мили и са се грижили добре за нея. 

Сурбхи се чувства зле и Акаш вика доктора. Сурбхи поема последни глътки въздух. Докторът съобщава на всички, че Сурбхи ги е напуснала. Добавя, че не са успели да я спасят. Агарт и Екадеши пристигат. Агарт се спуска към дъщеря си и се опитва да я събуди. Екадеши започва да крещи срещу семейството на Дамини. Джоги се опитва да я усмири. Казва ѝ, че и неговото семейство е загубило снаха си, а Канха – съпругата си. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...