loading...

четвъртък, 15 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Адриан отблъсква Паулина (16-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

След като преживява истински кошмар и с разбито сърце, Адриан прекарва няколко ужасни часа в затвора. Като научава какво се е случило, Паулина го посещава и му предлага помощта си. Болката взема превес над Адриан и я отблъсква разгневен.

За Хулиета е голяма изненада да види брат си затворен. Тя заплашва Паулина да предаде документите, които обвиняват Гонсало, ако не успее да се докаже невинността на Адриан.

С доказателствата в ръка, Паулина осъжда баща си за всичко лошо, което е извършил в миналото си и го обвинява за своето нещастие. Гонсало се оказва между чука и наковалнята... Какво ще направи?! Дали ще се предаде пред заплахите на Хулиета?! Или заради голямата му амбиция, Империята Мурат ще се сгромоляса?!

Паулина усеща, че всички и всичко е срещу нея. За това, тя решава да оправи отношенията с най-добрата си приятелка. Но Карен я отхвърля и ѝ обръща гръб. Така Паулина се оказва напълно сама...

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...