loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

Обзор 2016: Най-романтичните сватби


През тази година няколко двойки свързаха живота си и минаха под венчилото.

Ето накратко всички сватби на актьорите, състояли се през 2016.


1. След осемгодишна връзка и две дъщери, Джералдин Басан и Габриел Сото се ожениха на 13 февруари. Двойката имаше сватбата на мечтите си. Тя се състоя във Вайе де Браво, имаше мистичен интимен ритуал, а дъщерите им Елиса Мари и Алекса Миранда имаха голямо участие.
2. Барбара Мори и бейзболистът Кенет Рей си казаха заветното "Да!" на 27-и февруари на едно от най-красивите места в Мексико. Актрисата определи сватбата си като "сбъдната мечта". Без да вдигат много шум, Мори и Рей се врекоха във вечна вярност на плажа в Пуерто Ваярта.3. С Тепоцтеко като свидетел на любовта им, Маурисио Очман и Айслин Дербес сключиха брак в красивото селце Тепостлан, Мексико. Церемонията се състоя на 28-и май, а празненствата продължиха цели три дни.4. Брандън Пениче и Кристал Сид си казаха "да" на 3 ноември на гражданска церемония, а църковната сватба беше на 5 ноември. Празненството беше семпло и с малко гости, но изпълнено с много веселие и любов.


5. На 12 ноември, Мишел Рено се облече в бяло и каза "да, приемам" на любовта на живота си Хосуе Алварадо, от когото очаква бебе. Уникална и доста емоционална беше духовната им сватба, състояла се в градина в Хочитепек, Морелос. След 5-годишна връзка мечтата им да обединят пътищата си се сбъдна.6. На 19 ноември Клаудия Алварес и Били Ровсар се ожениха пред близо 400 гости в Пунта де Мита. Пет години бяха заедно, преди да си кажат "да" на церемония, пълна с цветя. Морето, слънцето, вятърът и, разбира се, любовта бяха почетните гости.7. След осемгодишна връзка на 4 декември Адриана Лувие и Карлос Аугусто Салас сбъдната мечтата си. Те се ожениха в градина, пълна с цветя в Тепостлан, Морелос.

През 2017 очакваме още звездни сватби!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...