loading...

вторник, 27 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Ананди в съда (28-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Докато си играе, Нимболи без да иска чупи очилата на Кало. За нейна изненада обаче, тя не ѝ се кара. На делото Ананди дава показания - разказва всичко за отвличането на Нандини, обвинява Акираш в убийството на брат му и първия приятел на Камли. Джаго я подкрепя. Акираш отрича. казва, че Ананди е хвърлила дъщеря си на улицата и той я е подслонил. Харки пък подкрепя него. Камли разказва цялата истина. Ананди отново повдига проблема за детските бракове пред съда. Казва, че желае да поеме отговорност за Урми и нейното бъдеще в организацията си. Съдията иска да изслуша Нимболи. 

Акираш е много изплашен. Ананди се прибира, за да доведе детето. Харки моли Камли да помогне на брат си и баща си. Тя казва, че семейството ѝ е най-лошото и сама би ги наказала. Ананди моли Нимболи да бъде изслушана без присъствието на останалите. Диса казва, че има доказателство, че Акираш е убил съпруга и - още притежава негови вещи от злополучната нощ. Нимболи е много изплашена, че трябва да се срещне с Акираш, но Диса я успокоява, че просто ще трябва да отговори на няколко въпроса.

1 коментар:

  1. гледал съм този епизод напред в интернет в този момент по пътя се опитват да отвекът диса и ниболи удрят ананди и тя препада диса и нимболи бягат а преселдвачите ги настигат появява се и ананди и след това следва екшан и най накра и трите се явяват в съда

    ОтговорИзтриване

loading...