loading...

понеделник, 19 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ремедиос разкрива тайните на Соледад (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Ремедиос държи документите, които е открила в стаята на Соледад. Тя започва да ги чете и така открива, че Ана Лусия не е нейна истинска дъщеря и че в действителност тя я е открила и задържала след катастрофата, при която са загинали родителите ѝ.

Ремедиос събира смелост и решава да се изправи срещу Соледад. Предупреждава я, че не иска да чува повече лъжи и да се преструва, че не знае какво се е случило и какво е направила с Ана Лусия.

Сантяго продължава да разследва миналото си в Коста Параисо. Той открива, че Дженифър не е била негова съпруга, а Ана Летисия и че истинското му име е Марсело. Сантяго отива на адреса, на който е бил неговия дом и започва да има неясни спомени за брака си с Ана Летисия. В този момент пристигат Ана Лаура и Ана Летисия, които придружават Мариано за прибиране на останките на Дженифър. Марсело се скрива, за да не го видят.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...