loading...

понеделник, 19 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Акаш казва на Митхи, че я обича, а тя поставя ръце на гърдите му (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта получава обаждане и излиза. Митхи я вижда и си мисли, че отива да се срещне с Вишну. Когато се прибира обаче намира съпруга си вкъщи. Тя е изненадана и му казва, че му остават само 14 дни. Пита го какво е решил. Добавя, че снощи е бил сам и е имал време да помисли. Вишну ѝ отговаря, че закъснява за работа. 

Мукта се среща с Акаш. Тя му казва, че ако иска да ѝ говори за Митхи или Вишну няма да го слуша. Акаш ѝ отговаря, че иска да говорят за Ратхор. Добавя, че може да му помогне. Мукта не му вярва. Акаш ѝ казва, че благодарение на него, синът на Сурбхи е жив и той ще направи каквото е нужно, за да го освободи. 

Адвокатът на Радхор му казва, че няма шанс. Съветва го да си признае вината и така ще получи само няколко години. Мукта моли дядо си да го спаси. Акаш се прибира пиян, докато Вишну и Митхи вечерят. Той води и момиче и му представя двойката като семейство Кашап. Акаш продължава да пие и се държи неприлично с момичето. То му казва, че вече е време да се качат в стаята му, а Акаш ѝ отговаря, че първо иска да си допие питието. Митхи плаче и се чувства неудобно. В един момент Акаш пада на земята в безсъзнание. Момичето си тръгва присмивайки му се, че не може да изпие и няколко питиета. Митхи казва на Вишну, че ще почисти. Той ѝ забранява. Казва ѝ да отива в стаята си, а той ще се оправи с бъркотията. 

Тапася е при Ратхор. Той се интересува за бебето. Казва на Тапу, че двамата не са били до дъщеря им цял живот. Сега е сама, плаче и няма кой да изтрие сълзите ѝ. Моли Тапася да се погрижи за дъщеря им. 

Митхи се притеснява за Акаш. Тя решава да отиде при него и го намира долу. Събува му обувките и му помага да легне на дивана. Тръгва си, но тогава Акаш я хваща за ръката. Бълнувайки и казва, че я обича много и не иска да го изоставя. Тя плаче и поставя ръка на гърдите му.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...