loading...

понеделник, 19 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан отвръща на удара на Харун (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Йозкан отива при Енгин в автосервиза. Монтьорът е изненадан, че го вижда. Йозкан му казва, че сам си е махнал гипса. Предлага на Енгин да купи храна, за да обядват.

Джансу и Дениз вечерят в една квартална каравана. Йозкан ги вижда заедно и се пита какво става. Решава да си тръгне, но се отказва от решението си. Отива при младежите. Джансу го кани да седне при тях, докато му стане поръчката. Тримата започват непринуден разговор.

Джихан се съмнява, че Харун е забогатял с измами. Двамата с Йълдъръм обсъждат сделката с поляка. Гюлсерен е при него.

Когато си тръгват колата на Дениз не иска да пали. Йозкан я поглежда, но препоръчва да отидат до сервиза на Енгин.

Харун и Дилара отиват на вечеря в кръчмата при неговия приятел. Двамата сядат на чаша ракия. Дилара се съгласява да останат в тази кръчма. Дори специално за тях пускат музика. Харун си спомня първия път когато са идвали тук. Дилара не си спомня мястото. Той споделя с нея, че в онзи момент е искал да ѝ се обясни, но не му е стигнала смелост.

Джандан ги наблюдава през прозореца. Снима ги с телефона.  Едно хлапе ѝ подарява червена роза. Тя я изхвърля и стъпква.

Енгин поправя колата. Джансу е много щастлива. Йозкан е доволен, че дъщеря му има връзка с това момче.

Озан също излиза да вечеря навън. Пред вратата вижда Дениз и Джансу да се целуват в колата. Озан се ядосва. Веднага пита сестра си, кой е този младеж. Момичето му казва, че е неин приятел. Озан вдига скандал на сестра си. Джансу му отвръща грубо. Вика му, че я напада заради това, че Дилара не се е прибрала. Джансу се обажда на Джихан, но той е изключил телефона си.

Дилара е напрегната. Харун усеща това. Тя му споделя, че с Озан имат проблеми. Дилара не е сигурна колко могат да продължат, без да съобщят на децата. Харун я поощрява да говори с тях. Дилара е объркана, защото двамата се виждат след 20 години. Харун ѝ обещава да я чака, ако се наложи още 20 години.

Джансу се обажда на Дилара. Казва ѝ, че са се скарали с Озан. Джансу се чувства зле, защото брат ѝ говори глупости. Дилара обещава веднага да се прибере. Харун ѝ предлага да се я закара до имението, но тя иска да се върне сама.

Почивката на Джихан и Гюлсерен продължава. Двамата слушат младежи, които пеят. Гюлсерен казва колко е хубаво, че тези хора са млади и напомня на Джихан, че дъщерите им са пораснали вече.

Джандан побеснява от ревност. Троши всичко наред.

Джансу споделя с Дилара, че си ма приятел, с който излизат. Майката се интересува дали момчето е достойно за дъщеря ѝ. Дилара хитро разпитва момичето за Дениз. Джансу ѝ разказва всичко. Дилара обаче не е доволна. Джансу се ядосва, че майка ѝ не харесва Дениз.

Харун се прибира. Джандан го чака. Той вижда какво е направила адвокатката. Тя му казва, че много го обича и че няма да го остави на Дилара. Харун ѝ отгговаря, че е допуснал грешка, а именно, че е допуснал, тя да се влюби в него. Джандан му напомня, че е искал да си отмъсти на Джихан. Харун ѝ казва, че любовта му към Дилара е възкръснала. Предлага връзката на двамата да приключи. Джандан го моли да не я изоставя. Тя е заслепена от любов и не е сигурна какво може да направи. Харун я предупреждава да излезе от живота на Дилара. Разпорежда се на Чаатай да закара адвокатката в нейния дом.

Рахми продължава да го гризе съвестта. Обажда се на Джихан. Съобщава му, че има проблем. Моли го да се върне при него. Джихан отива.

Гюлсерен се събужда сама. Джихан е оставил бележка. Тя му се обажда. Предлага му и тя да се върне в Истанбул. Джихан я успокоява, че вечерта отново ще отиде при нея.

Рахми казва на сина си, че е задлъжнял към Харун със 700 хил. лири. Старецът разказва, че е получил поканата за откриване на казиното и там се е запознал с Харун. Джихан му отговаря, че Харун не му е приятел. Рахми не е сложил флашката с компютъра на сина си.

Гюлсерен се запознава на закуска с момиченцето, което срещнаха с Джихан предния ден.

Рахми разказва на Йълдъръм, какво е намислил Харун. Старецът е отчаян. Джихан обещава да му плати дълговете, но Рахми трябва да съобщи на Харун, че е поставил флашката. Джихан спретва номер на бившия си приятел.

На закуска Дилара споделя с Харун, че Джансу е влюбена и си има приятел. Той обяснява на Дилара, че не трябва да е толкова консервативна. В това време получава имейл с бизнес намеренията на Джихан. Обажда на Чаатай да проучи нещата с продажбата на акциите.

Алпер чака Дилара пред кабинета ѝ. Тя го кани на разговор. Предлага му да стане ПР на фирмата. Той приема. Веднага съобщава на шефката си програма за медийните ѝ изяви. 

Хазал говори с Гюлсерен. Момиченцето пада и се удря. Гюлсерен инстинктивно се притича на помощ. Майката на Мелис кани нея и Джихан на кафе.

Алпер се прибира вкъщи. Джандан го чака. Разпитва го за първия работен ден. Дилара звъни на адвокатката. Пита я нещо служебно. Джандан ѝ отговаря, че не е удобен момента.

Гюлсерен отново се среща със семейството на Мелис. Джихан също се появява. Бащата на Мелис се познава с него.

Рахми си приготвя вечеря. Кериман отива в дома му. Предлага му да пият чай, но старецът я гони. Тогава тя му показва клипа. Рахми с неохота я кани.

Бащата на Мелис предлага на приятеля си да работят заедно. Джихан веднага съобщава на Йълдъръм за това предложение и иска  да бъде свикан Управителния съвет, за да бъде избран отново за управител на холдинга.

Кериман се оплаква на стареца, че е изоставила таксито. Рахми я упреква, че го изнудва. Тя се оправдава и иска да получи 10 000 лири за да не покаже видеото на Джихан. Рахми започва да се пазари с нея. Двамата се споразумяват за 4 хил. лири. Кериман обаче го засича, че ще ѝ даде тези пари за този месец, а следващия ще получи още толкова.

Дилара вика Джандан, но адвокатката й съобщава, че спешно е заминала извън страната. Дилара е бясна. Пристига във фирмата. Джихан също се появява, заедно с Йълдъръм. Джандан му завъни., за да се видят и да му съобши нещо важно.  Харун я чака в кабинета ѝ и тя затваря. Той чува част от разговора. Пита за какво ще си говорят с Джихан. Адвокатката отговаря, че не е нещо важно. Тогава Харун я кани на разходка. Тя си взима телефона, но той настоява да го остави...Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...