loading...

понеделник, 19 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Адриан е готов да забрави напълно Паулина (20-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Гонсало се ядосва, когато научава, че Нурия и Хулиета са били съучастници в провалянето на сватбата на Паулина. За попречи на дъщеря си да поеме контрола от него, той разговаря с нея и я уговаря да бъдат съюзници занапред.

След тежкия момент, който е преживял, Адриан е готов да се върне в Плая Линда и да забрави Паулина завинаги. За негова голяма изненада, той получава стипендия, за да учи в Испания. Дали това е възможността, от която има нужда, за да забрави любовта на живота си?!

Паулина е решена да стане независима от баща си и започва да си търси работа. Намерението ѝ е да загърби примера, който ѝ е дал Гонсало. Тя специализира в терапията на Маурисио.

Хулиета трудно приема решението на брат си и изгубва контрол и тя изпада в истерия. Хайме вижда какво става и моли за помощ един лекар. Той обобщава, че Хулиета никога не е лекувана с подходящи лекарства и за това, проблемът ѝ само се задълбочава.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...