loading...

понеделник, 19 декември 2016 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Ялчън принуждава Ейлюл да напусне града


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Тъмни облаци надвисват над семейство Козан. Синът им изчезва, а миналото заплашва да срути покривите над главите им.

Джесур и Сонер използват тялото на мъртъв бездомник, за да заблудят Козан. Взимат парите и взривяват кола с трупа, за да вменят на семейството му, че Кемал е мъртъв. Само Бахар отказва да повярва, че е загубила бащата на детето си завинаги.

Комисар Саваш открива документите на младия Козан около мястото на инцидента. Организира полицейско разследване и издирване на Джесур. Той намира спасение не при друг, а при първия мъж на Бахар. Джесур признава на Берат, че е влюбен в нея. Ятакът му обаче крие, че са били женени. Едновременно заговорничи с него срещу Козан, но и си обещава да му попречи да има Бахар.

Фериде тършува в дома на Ейлюл. Намира своя снимка, което засилва съмненията й, че някогашната й съперница този път не лъже. Поръчва ДНК-тест, който да удостовери истината.

Ейлюл се преструва на прислужница и нахлува в дома на Ялчън. Търси касетата, която уличава съпричастието на Осман в пожара, погубил родителите им. Ялчън доказва намеренията й със запис. Обвинява я в кражба. Той записва с камерата и Дилек. Залавя я и успява да я принуди да напусне града.

Бахар разчита на Левент – Джесур да й помогне, но виждайки го със Сонер в нея се събуждат съмнения. Намира негова снимка, а Кадер го разпознава. Бахар търси доказателства, че мъжът й е жив и разбира, е от моргата липсва труп. Джесур я спира да се обади на полицията.

Зухре обвинява Ейлюл за липсата на Кемал. Тя я съсипва с разкритие, че е сестрата на Фериде. Зухре е убедена, че наближава бедствие, което да съсипе семейството й.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...