loading...

вторник, 20 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Митхи решава да събере Мукта и Вишну (21-ви декември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-ви декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи намира снимка на Вишну и Мукта. Тя пита Вишну защо я пази, след като е забравил миналото. Добавя, че времето му изтича неумолимо. Акаш се опитва да привлече вниманието на Митхи, а тя сърдито рисува една линия насред стаята. Казва му, че едната половина е негова, а другата на нея и съпруга ѝ. Акаш се кани да я пресече, но се отказва. Той казва на Митхи, че самата тя ще дойде при него през следващите 48 часа... Вишну тръгва да пресича линията, но Акаш го спира. Казва му, че сега домът е разделен на две и го съветва да си остане в неговата половина. Вишну е ядосан и го моли да приключи с театрите. Акаш му отговаря, че това не е негово решение, а на г-жа Кашап.

Мукта получава анонимно съобщение, че Нирбхай е замесен в много престъпления и има врагове, които желаят смъртта му. Ако отиде в полицията в Атишгарх, ще намери нужната информация и ще може да издейства освобождаване на баща си. Тя отива с телефона при дядо си и му показва СМС. Джоги е щастлив. Най-сетне пробив. Мукта иска да отидат веднага, но Джоги ѝ казва, че има среща с адвоката. Муку иска да отиде сама, но дядо ѝ не е съгласен, защото е опасно. Тя му отговаря, че ще отиде само до полицейското управление. Джоги най-сетне се съгласява, но я задължава да се обажда всеки час.

Канха води сина си у дома. Всички са щастливи и се радват на бебето. Митхи е дошла също. Тя разбира, че Мукта е заминала за Атишгарх и решава да действа. Тя се обажда на Вишну и му казва, че има развитие по случая с Ратхор, но трябва да се отиде до полицейското управление в Атишгарх. Не споменава нищо за Мукта. Вишну приема с удоволствие. Митхи си мисли, че ако двамата се срещнат и прекарат известно време заедно, ще му помогне да размисли.

Мукта иска да получи документите, но инспекторът ѝ казва, че ще са нужни седем дни. Тя се ядосва. В това време влиза Вишну. Мукта е изненадана да го види. Вишну казва на инспектора, че е престъпление да се укрива информация. Добавя, че ще седнат пред управлението и ще чакат колкото е необходимо, но протестът им ще предизвика внимание. Вишну казва, че иска документите да са предадени до един час.

Митхи се прибира и Акаш се опитва да говори с нея. Той се интересува за бебето. Митхи му отговаря. Акаш ѝ казва, че когато се оженят ще имат 3 деца – син и две дъщери. Синът им ще се казва Митху... Митхи го моли да спре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...