loading...

вторник, 20 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Летисия си спомня миналото си с Марсело (21-ви декември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-ви декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Ана Летисия пристига с Ана Лаура в къщата, в която са живели с Марсело в Коста Параисо. Тя не подозира, че в същия момент, на същото място е и Марсело, който се е скрил в килера, за да не го видят.

Ана Летисия започва да си спомня моментите, които е преживяла с Марсело, докато са били женени. Ана Лаура казва на сестра си, че я разбира как се чувства и не е необходимо да се прави на силна, тъй като много добре разбира, че смъртта на Дженифър ѝ напомня за деня, в който са обявили Марсело за мъртъв.

Ана Летисия не издържа повече и изпуска парата. Тя разказва на Ана Лаура за онзи ужасен ден, в който е изгубила Марсело. По очевидни причини, тя не се осмелява да разкрие, че именно тя е наредила да го убият.

Ремедиос решава да изправи лице в лице със Соледад и да ѝ върне кутията с всички изрезки от пресата, които е пазила през годините и които разкриват истинската история на Ана Лусия – изгубената тризначка при катастрофа. Соледад се опитва да избегне отговорите и да се измъкне, но Ремедиос я притиска и настоява да ѝ разкаже всичко, което крие и което ѝ коства толкова много да признае.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...