loading...

сряда, 21 декември 2016 г.

Утре в "Не ме оставяй": Ще успее ли Паулина да се измъкне от катастрофата? (22-ри декември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-ри декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Като че ли голяма стена пада изведнъж, такава е изненадващата среща между Паулина и Гонсало. Изминали са десет години и вече знае, че добрият баща, съпруг и човек, е просто една фасада.

За да не изглежда като тиранин, Гонсало оправдава действията си пред Моника и ѝ предоставя доказателство, което потвърждава, че Инес е в много лошо здравословно състояние. И с този аргумент изяснява, че не може да се разведе точно в момента.

С огромна болка, Адриан взема трудното решение да вкара сестра си за лечение в психиатрична клиника, което се оказва не толкова трудно след опита ѝ да провали стипендията му за обучение в чужбина. След подозренията за умственото ѝ състояние, нападението, при което са откраднати документите, които обвиняват Гонсало, е омаловажено и е прието просто като мания от страна на Хулиета.

Паулина е изправена пред дилемата дали разкаже на майка си истината или не. Тя преминава през момент, изпълнен с мъка и безсилие. И липсата на внимание излага на опасност живота ѝ – в този момент, на висока скорост към нея се приближава превозно средство, което очевидно ще я блъсне...

Какво ли ще стане с Паулина?! Ще успее ли да се измъкне от катастрофата?! И кой може да ѝ помогне?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...