loading...

сряда, 21 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Мукта и Вишну в интимен момент (22-ри декември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-ри декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну и Мукта се прибират. Пътят е затворен и шофьорът им казва, че не може да се направи нищо до сутринта. Вишну го моли да ги заведе до някой близък хотел. В хотела няма ток. Митхи влиза в стаята на Акаш, стените на която са покрити с нейни снимки. Вишну звъни на Митхи да ѝ каже за проблемите им. Митхи не отговаря и той се обажда на Акаш. Акаш се шегува с него. Вишну го моли да даде телефона си на Митхи, ако е наблизо. Акаш му отговаря, че би го дал, но няма как да пресече линията.. Мукта се изплашва от светкавица и се сгушва във Вишну. Двамата имат интимни моменти.

Акаш влиза в кухнята. Митхи моли Касап да подготви масата, защото Вишну се прибира. Акаш ѝ казва, че този, за който приготвя храна, няма да се върне тази вечер. Той и преразказва разговора си с Вишну. Интересува се дали е сам там. Казва ѝ, че щом Вишну и Мукта ще прекарат известно време заедно и те могат да направят същото. Митхи му казва, че между тях няма нищо. Тя добавя, че му го повтаря всеки ден, ще му го каже и сега. Просто иска да я остави на мира. Тя си тръгва. Акаш отива при нея. Казва ѝ, че може да лъже целия свят, но не и него. Вижда болката в очите ѝ. Добавя, че Вишну и Мукта са заедно. Митхи му отговаря, че така е правилно. Тя иска Вишну и Муку да са заедно. Но това не означава, че ще се върне при него. Митхи му казва, че е обещала на баба си и никога не би пристъпила клетвата си. Не би понесла нещо да се случи с баба ѝ. Тя го моли да излезе от стаята ѝ. Вишну успява да се освободи копчето на ризата от косата на Мукта. Той ѝ казва, че е запазил две стаи. Поръчал е и храна, защото от сутринта не са хапнали нищо. Добавя, че ако има нужда от нещо да му почука.

Митхи се събужда от шум. Тя слиза в хола и намира Акаш да спи на дивана, а някакво момиче да го пребърква. То взима портфейла му. Митхи тръгва към тях, но вижда линията. В крайна сметка я пресича и пита непознатата какво прави. Тя ѝ отговаря, че Акаш я е довел тук и ѝ е обещал 10 000 рупии. Но е припаднал, а тя не е длъжна да си чака парите цяла нощ. Акаш се събужда и става от дивана. Пита Митхи какво прави в неговата половина и какво право има да се разпорежда с парите му. Тя не му е никаква. Добавя, че двамата нямат никаква връзка. Той отново припада на дивана. Момичето си тръгва. То се подиграва на Митхи.

Павитра идва при Екадеши и ѝ казва, че брат им си е изгубил ума. Екадеши ѝ отговаря, че трябва да доведат внука му тук. Нани звъни на Мукта и я пита как е. В това време Вишну идва при нея да провери как е и бабата разбира, че са двамата. Тя пита внучка си какво прави с омъжен мъж неизвестно къде. Мукта ѝ казва, че двамата са в отделни стаи и затваря. Нани се чуди как женен мъж е там с нея. Тапася ѝ казва да престане и че има пълна вяра на дъщеря си. Тапася звъни на Вишну и го пита дали трябва да се притеснява. Казва му, че е омъжен за Митхи. Вишну е уверява, че нищо няма да се случи. Вишну предлага на Мукта да спи на дивана, докато тя е на леглото, за да не се страхува. Муку приема. Акаш се качва към стаята си. Той се спира до стаята на Митхи, но тя затваря вратата.

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

1 коментар:

  1. а кога ще бъде качена информацията за малката булка

    ОтговорИзтриване

loading...