loading...

сряда, 21 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джандан подсказва на Озан с кого излиза Дилара (22-ри декември)


Прочетете какво ще се случи утре (22-ри декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара отива при Харун. Съобщава му, че холдинга е сключил сделка с водеща фирма, а тя се чувства изолирана. Харун я успокоява. Кани я на обяд в неговото кафене. 

Рахми отива в офиса на Харун, носейки му подарък, но се разминават. Пита за него, но секретарката му казва, че отсъства.

Дилара отново изразява своята любов към Харун. Двамата се уговарят да се видят вечерта.

Рахми е изпратил бутилка студена вода на Харун с послание да я изпие. Бизнесменът се вбесява още повече, заканвайки се на Джихан, че това е само началото.

Гюлсерен се подготвя за вечерята с Джихан. Купува си нови дрехи, прави си грим и прическа. Дерия много ѝ се радва. Чийдем се прави на болна и се обажда на Гюлсерен да отиде на сватбата на нейната клиентка. Обажда се на Джихан, че не може да дойде. Двамата се скарват. Джихан се ядосва, че тя отказва да отиде с него на тази бизнес вечеря.

Кериман е наела комшийката Хаджер да гледа детето. Когато ѝ плаща, скъперничката се ядосва.

Енгин и Йозкан коментират сделката на Джихан. Йозкан малко завижда. Ядосва се, когато се спомене за сватбата на Гюлсерен. Йозкан се чувства никой в сравнение с Джихан и не му е приятен този разговор.

Рахми и Кериман вечерят. Тя изяжда всичко, което е поръчала. Рахми ѝ казва, че няма да ѝ даде парите. Пуска ѝ запис на техния разговор, с който тя го шантажира. Кериман е шокирана. Прави всичко възможно да вземе записа. Рахми я прекарва да плати сметката. После кара Кериман да изтрие записа. Тя се съгласява да направи всичко, което стареца я помоли.

Йозкан се прибира вкъщи. Заварва Хаджер да гледа детето. Тя му казва, че Кериман е излязла на любовна среща. В това време Кериман се прибира. Лъже брат си, че е била на годеж.

На сутринта Кериман става рано. Уверява се, че Йозкан и бебето спят и излиза.

Гюлсерен се оплаква на Дерия, че вече с Джихан са скарани.

Кериман отива да чисти къщата на Рахми. Той ѝ казва три дни да идва и да чисти този дом. Кериман постоянно мърмори, но старецът е непреклонен.

Дерия казва на приятелката да се обади на Джихан. Той разговаря по телефона. Гюлсерен тръгва на работа. Заради скарването си с любимия, тя не иска да говори с Джансу. Дерия я принуждава да не отказва срещата с дъщеря си.

Дилара получава писмо от университета, че Озан е прекъснал. Вдига му скандал, но той просто излиза от стаята. Дилара се обажда на Джихан и му съобщава новината. Изкарва си го на бившия си съпруг, настоявайки да говори с Озан.

Йозкан се събужда и установява, че сестра му не е нахранила бебето. Развиква се на Кериман, но установява, че тя е излязла. Звъни ѝ по телефона. Кериман му казва, че е отишла в Милано на седмицата на модата и трябва да затваря, защото е време да излезе на подиума. Йозкан побеснява.

Йозкан отива на работа в сервиза с бебето. Енгин го пита защо го е довел. Оставят бебето на тезгяха. Енгин е изумен. Йозкан обяснява на приятеля си какви ги върши сестра му.

Все пак Гюлсерен отива в конната база да се види Джансу. Тъкмо се опитва да разбере мнението на  дъщеря си относно сватбата с Джихан и се появява Дениз. Джансу изпада в неловко положение, но запознава младежа с майка си. Гюлсерен се извинява и си тръгва. Джансу е щастлива, че с Дениз са излезли от ситуацията.

Джихан отива при Озан. Пита го защо е прекъснал. Младежът отговаря, че се разсейва и не може да следва. Още повече, че всички проблеми, които са преживяли, му пречат на следването. Озан съобщава на баща си, че Дилара вече си има друг. Джихан е изненадан. Настоява да научи повече подробности. Озан разказва, че Дилара не се прибира вечер и се прокрадва като крадец рано сутрин. Озан казва, че не знае кой е този мъж.

Джихан отива в офиса при Дилара. Пита дали тя си има нова връзка. Дилара му отговаря, че това не го засяга. Двамата се скарват. Алпер чува скандала им. Обажда се на Джандан и ѝ съобщава новината. Солмаз също не може да повярва, че Дилара си има ново гадже.

Дилара гони Джихан от кабинета си. Той излиза озадачен и ядосан.

Джансу се обажда на Озан. Иска да се сдобрят. После кани Джихан да се видят.

Гюлсерен споделя с Чийдем за връзката си с Дениз. Работодателката забелязва, че жената е разсеяна. Пита я защо. В това време Гюлсерен получава същото съобщение.

Джнасу не може да убеди Озан да присъства. В това време получава съобщение от Джандан, в което някой го пита дали иска да разбере с кого излиза Дилара.

Дилара също е поканена на общата вечеря с дъщерите ѝ.

Момичетата се събират с Джихан. Дилара също се присъединява към тях. Докато чакат Гюлсерен да дойде. Йълдъръм извиква Джихан по спешност. Той напуска тази среща, оставяйки двете си дъщери да се разберат с майките си.

Рахми се обажда на Кериман. Тя се държи пред Йозкан доста фамилиарно със стареца. Брат ѝ отново вдига скандал. Кериман му казва, че заради него ходи да чисти чуждите къщи. Йозкан я спира. Кериман започва да се вайка.

Гюлсерен пристига. Джансу съобщава, че след женитбата и двете ще си имат стаи в двете къщи. Хазал я прекъсва, заявявайки, че иска да живее с баща си. Двете с Джансу отново се скарват. Така Гюлсерен и Дилара отново започват да спорят.

Харун отива в офиса на Чийдем. Запознават се с Гюлсерен. В това време Джихан се обажда на любимата си. Гюлсерен го вика да дойде във фирмата. Той отказва да отиде там. Двамата отново се скарват.

Хазал и Джансу продължават спора коя къде ще живее след сватбата след часовете. Джансу разбира, че не може да излезе на глава с Хазал и си тръгва. С Дениз се прегръщат пред училището. Хазал и Шейда ги виждат. Момичетата завиждат на Джансу за гаджето ѝ.

Алпер разбира, че Дилара и Харун ще се срещат. Обажда се на Джандан, а тя изпраща съобщение с мястото на срещата на Озан...

Дениз води Джансу в дома си. Запознава я с майка си. Момичето е притеснено от тази среща...

2 коментара:

loading...