loading...

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Сантяго решава да се изправи срещу Еваристо (23-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и декември) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Сантяго се среща с Еваристо и решава да се изправи срещу него. Упреква го, че го е излъгал и го е изпратил в Коста Параисо, за да се срещне с жена, която не е неговата съпруга. Еваристо се опитва да го успокои, но Сантяго иска да го принуди да говори и настоява да му каже цялата истина, докато го заплашва с пистолет.

Рамиро се промъква с дома на Валентин и открива, че Валентин е ужасяващо обсебен от Ана Лаура – има много снимки на Ана Лаура и на всички, които са част от живота ѝ. Рамиро е силно заинтригуван и всички видяно повдига подозренията му относно истинските намерения на Валентин към Ана Лаура.

Еваристо моли Сантяго да не разкрива пред Ана Лусия истината за самоличността си, тъй като той винаги ще защитава Соледад и Ана Лусия от всичко и всички, включително и от Сантяго.

Ана Летисия се възползва от болката, която изпитва Мариано след смъртта на Дженифър и успява да остане насаме с чичо си Мариано дълго време, докато му прави компания и помагайки му да се справи с тъгата си.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...