loading...

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Акаш отива в затвора при Ратхор (23-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта се прибира с документите и ги дава на дядо си. Митхи слиза по стълбите, но се подхлъзва и пада. Акаш я хваща навреме. Вишну влиза и ги вижда така. Акаш си тръгва, а Митхи му обяснява, че се е опитвала да му се обади, но се е спънала и е щяла да падне. Пита го какво е станало в Атишгарх. Вишну ѝ отговаря, че ако говори за документите са ги взели, но за другото – желанието ѝ е невъзможно. 

Свещеникът е дошъл за кръщенето на бебето. Той казва, че името му трябва да започва с „А“. Тогава влизат Павитра, Кадамбари и Екадеши и казват, че името на внука им ще бъде Ажитеш. Всички са шокирани да ги видят. Екадеши взима бебето и казва, че ще дойде с тях в Атишгарх. Това е всичко, което им е останало от Сурбхи. Докато тя е жива няма да позволи една прислужница да храни внука ѝ. Дамини ѝ казва да престане с глупостите си. Тя ѝ заповяда да даде бебето. Канха ѝ казва да остави сина му. Това е неговият син и няма да ходи никъде. Екадеши не иска и да чуе и трите жени тръгват да излизат с детето. Тогава влиза Акаш и казва на майка си, че това бебе няма да ходи никъде. То е останало без майка. Защо иска да го отдели от баща му. Той продължава, че е бил сигурен, че ще дойде днес за бебето, затова е дошъл, за да ѝ попречи. Акаш казва, че последната воля на Сурбхи е бебето да расте при баща си. Той го взима и го подава на Канха. Павитра коментира, че Акаш е преминал от другата страна. Екадеши го пита дали баба му няма право над внука си. Акаш ѝ отговаря, че има право, но да го дарява с любов и да го учи на морал, а не да го отведе в тъмнината на Атишгарх. Той казва, че ако не е отишъл Ратхор, това бебе е щяло да бъде погубено от Нирбхай. Екадеши започва, че семейството на Ичха е убило съпруга ѝ, Нирбхай, а след това кой знае как са се държали със Сурбхи, че и тя е умиряла. Джоги защитава правото на Канха да се грижа за детето. Казва ѝ, че ако иска да заведе дело, то никой съд няма да лиши детето от баща му. Екадеши го пита каква е връзката му с Ичха и близките ѝ. Дамини крещи „Достатъчно“. Тя казва "Джоги Тхакур е собственик, а аз съм слугиня. Ще бъда такава до последния си дъх." Тя се обръща към Акаш и му казва, че Екадеши го е принудила да му каже истината за неговите родители. Тя му казва, че баща му Авинаш Чатарджи не само се е опитал да убие баща си, но и Канха, за да получи наследството. Тя добавя, че Канха е сестрин син на баща му. Дамини казва на Акаш, че ако не е била Ичха, сега Канха нямало да бъде жив. Защитавайки живота на Канха и съпруга си Виир, Ичха е прекарала 18 години в затвора. Дамини казва, че дъщеря ѝ и Канха нямат кръвна връзка. Тя се обръща към Екадеши и казва, че в това семейство никой няма кръвна връзка. Дамини ѝ показва Мукта. Сочи ѝ снимката на Ичха и казва, че тя има друг роден баща, но е била дъщеря в този дом. Канха е син в това семейство. Дамини моли Акаш да пита майка си след като толкова обича съпруга си, защо не е потърсила сестриния му син. Той също е част от семейството ѝ. Днес е дошла да вземе детето на Сурбхи, но защо не дойде да вземе Канха. Дамини казва на Екадеши да престане. Павитра предлага да вземат бебето и да тръгват, но Екадеши ѝ забранява. Трите жени си тръгват. 

Джоги благодари на Акаш, че се е появил навреме. Той го хвали, че е избрал истината пред майка си. Акаш му отговаря, че вече прави разлика между добро и зло. Той добавя, че възпитанието му е било изцяло погрешно. Акаш сяда до бебето и му казва, че последното желание на Сурбхи е изпълнено и то ще живее с баща си. Той го благославя да бъде като баща си. 

Акаш отива в затвора при Ратхор. Той се извинява, че не е дошъл по-рано. Ратхор му отговаря, че едва ли иска да види убиеца на брат си. Акаш му казва, че той е спасителят на Сурбхи. Ратхор му споделя, че сега ръцете му са възрази и не може да направи нищо от затвора. Моли Акаш да му помогне. Той му казва, че макар свободен, също не може да направи много. 

Митхи не е готова, заради баба си. Акаш се кълне, че ще направи всичко възможно да върне усмивката на Мукта. Митхи и Вишну идват при Дамини. Тя им разказва за инцидента. Нани се появява и се кара с Вишну. Казва му, че на омъжен мъж не му подхожда да е в хотел с Мукта. Добавя, че внучка ѝ няма да приема подаянията на Митхи... Дамини е наранена.

1 коментар:

  1. гледал съмтози епизод когато пристигат в имението но мисля че с павитра и екадеши не е кадамбари а гомти

    ОтговорИзтриване

loading...