loading...

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Озан открива, че любовникът на майка му е Харун (23-ти декември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-ти декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара и Харун са на вечеря в дома му. Озан пристига. Харун се приготвя да подари пръстен на Дилара. В това време Озан влиза в къщата и вижда майка си и Харун. Дилара е притеснена. Тя започва да се оправдава. Ядосан е, че майка му е с мъжа, който е считал за доверен човек. Харун му казва, че има сериозни намерения. Озан ги проклина. Дилара моли сина си да ги разбере. Той ѝ отговаря, че тя повече не му е майка.

Харун се чуди откъде Озан е научил адреса. Дилара е много притеснена. Страхува се от реакцията на Джансу. Иска да си тръгва, а Харун проявява разбиране. Джандан наблюдава сцената от далече. Харун й звъни. Тя не му отговаря. Харун се заканва на адвокатката.

Озан шофира нервен. Дилара му звъни по телефона, но той дори не го чува.

Джансу вечеря с Дениз и майка му. Жената прави реклама на сина си. Джансу е много щастлива.

Джнадан отива на гости у Алпер. Той се интересува от резултата, който е получен от неговата информация. Джандан му казва, че Озан е научил и е направил каквото трябва.

Дилара се прибира разстроена. Харун й звъни, за да я пита как е.

Джихан звъни на Гюлсерен, но тя си е оставила телефона и не го чува. После вижда, че любимият ѝ я търси. Отговаря му, но той е ядосан, че Гюлсерен постоянно работи.

Дениз казва на Джансу, че майка му много я е харесала. Той е много влюбен в момичето. Джихан ѝ звъни. Кани Джансу да вечерят заедно. Тя се съгласява, но не бърза да се раздели с Дениз. Джансу се опитва да сподели радостта си с Джихан. Казва му, че приятелят ѝ се казва Дениз. Баща ѝ е изненадан. Дениз разбира, че Джансу е дъщеря на един от най-големите бизнесмени в Турция. Упреква се как е могъл да се влюби в дъщерята на такъв богаташ.

Кериман е сложила масата. Когато Йозкан се прибира заедно с бебето от работа. Отново двамата се скарват. Йозкан ѝ заповядва да спре да работи.

Джансу се опитва да каже на баща си, че си има приятел. Джихан я подпитва дали си има гадже, Джансу едва не се задавя. Баща ѝ я подкрепя, но продължава да я разпитва. Джансу му разказва как са се запознали с Дениз. Джихан малко ревнува.

Дийдем пита Гюлсерен защо е напрегната. Тя обяснява на работодателката си, че имат проблеми с Джихан, който не й позволява да работи.

Джансу се обажда на Дилара. Майка й е разстроена. Пита за Озан. Джансу съобщава на майка си, че ще остане да спи у Джихан. Момичето се притеснява, че Дилара е разстроена. 

Озан продължава да шофира нервно. Дилара непрекъснато му звъни, но той не ѝ отговаря. Настъпва газта и вижда в една изпреварваща го кола как мъж и жена се карат. Той започва да следва с висока скорост автомобила.. Настига ги. Спира колата и се сбива с насилника. Казва на жената да се качи в неговата кола и двамата потеглят. Жената благодари на Озан, че се е намесил и я е спасил. Той я откарва до дома ѝ. Двамата се запознават. Тя го кани, за да му промие раните, нанесени му от мъжа ѝ. Докато Зейнеп промива раните му, той я пита кой е мъжът, който я тормози. Тя му обяснява, че това е бившият й съпруг. Зейнеп му предлага да пият заедно чай. Бившият отново идва пред вратата. Озан е готов да го пребие, но Зейнеп го спира. Бюлент си тръгва. Зейнеп се притеснява, да не се върне отново и да я убие. Озан предлага да остане у тях до сутринта. Жената се съгласява...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...