loading...

четвъртък, 22 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Ананди иска да се върне в Шив Никетан (23-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.
Харки се чуди по какъв начин да събере парите за гаранцията. Стига до там да краде от собствената си снаха. Камли я хваща. Нарежда на слугите да не сервират храна на майка ѝ от тук нататък.

Удължават престоя на Кундан в затвора с още 15 дни. В имението всички вечерят на земята заради придобитите от Нимболи навици. Първоначално Диса не желае да се храни, но Ананди я убеждава. Нимболи пита Ананди дали е намерила дъщеря си. Тя ѝ отвръща, че това ще стане много скоро.

Харки се оплаква на цялото село, че дъщеря ѝ я държи гладна, но изглежда, че никой не го интересува. Пушкар най-накрая решава да сервира на тъща си. Камли казва на майка си, че ѝ ако сега не оцени съпруга ѝ, значи не разбира нищо от уроците на живота. Харки изобщо не я слуша.

Ананди носи нови и модерни дрехи на Нимболи. Детето много ги харесва, но Диса не - кара Нимболи да каже, че не иска да ги носи. Момичето я послушва. Харки получава писмо от затвора - наказанието на Кундан е удължено заради лошо поведение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...