loading...

вторник, 27 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара разбира, че е бременна (28-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

В болницата не пускат Джандан на свиждане. тя вдига скандал на сестрата. Йълдъръм я среща. Тя му се оплаква. Той обаче не я пуска при Дилара. Адвокатката иска прошка от бившия си мъж. Йълдъръм е учуден от поведението на Джандан.

Кериман разказва на брат си, че Озан е прострелян. Йозкан не вярва, но след като вижда статията отива при Джихан. Изказва му своята подкрепа. В това време съобщават, че Бюлент е арестуван. Йозкан откарва до полицейския участък Джихан. Бащата на Озан започва да налага човека, който е прострелял сина му. Полицаите едва ги разтърват. Докато вниманието на служителите е разсеяно, Йозкан се възползва и с един удар сваля Бюлент на земята.

Състоянието на Озан е все същото. Дилара бди над него. Джихан й носи кафе. Дилара припомня на бившия си съпруг какво е правил синът им като малък. Озан е искал да стане пожарникар. Джихан е отчаян.

В имението Джансу не иска да ходи на училище. Рахми я моли да отиде, за да не изпусне уроците.

Зейнеп също отива в болницата, но не я пускат при Озан. На излизане се разминават с Рахми.

Лекарят съобщава, че състоянието на пациента е стабилно. Цялото семейство с дни стои пред стаята в интензивното отделение, но Озан все още не идва в съзнание.

Един месец по-късно той се събужда. Местят го в стая. Чувства се добре. Казва, че е гладен. 

Джансу плаче от радост. Съобщава добрата новина на Дениз и майка му. Те отиват в болницата. Джихан звъни на Гюлсерен и й разказва, че Озан е в съзнание. Джансу посреща Дениз и майка му. Рахми ги вижда, че се прегръщат с младежа. При срещата си с Наргиз, старецът я разпознава. Нещо ги е свързвало в миналото. Рахми се възползва и я предупреждава на всяка цена да раздели сина си и Джансу.

Озан се прибира вкъщи. Дилара благодари на Джихан, че е прекрасен баща. Джансу иска да прекара деня с брат си.

Джихан се обажда на Гюлсерен и я кани на вечеря.

Дилара отива на преглед. Лекарката й казва, че е беременна. Лекарката я праща на изследвания. Дилара е в шок.

Джихан подготвя документите за брак с Гюлсерен. Праща на любимата си снимка. Обажда ѝ се по телефона. Казва ѝ, че много я обича. Съобщава ѝ, че ще правят пищна сватба в началото на февруари. Гюлсерен се срамува, защото вече са големи хора. Джихан настоява тя да си избере булчинска рокля.

Дерия съобщава на приятелката си, че съпругът ѝ е оправдан и излиза от затвора, благодарение на Йълдъръм.

Колегите и приятелите на Озан правят парти за излизането му от болницата.

Джихан търси виновника, който го е довел до лошото финансово състояние.

На излизане от заведението Озан среща Харун. Младежът отказва да го слуша. Харун се опитва да му обясни. Озан не иска и да чуе. Тогава Харун му съобщава, че е предложил брак на Дилара. Озан му отговаря, че няма да се вижда и с двамата.

Джихан разбира, че бившият му счетоводител е ходил в Дубровник. От снимките установяват, че този човек се е срещал с Харун.

Дилара слага годежния пръстен, подарен ѝ от Харун. Той ѝ се обажда. Настоява да се видят. Дилара му отказва. Харун й разказва за срещата си с Озан, но Дилара го прекъсва. 

Дениз и Джансу се уговарят да се видят. Наргиз разпитва Дениз къде ще ходят с момичето. Той отговаря, че ще я води на концерт. Наргиз прави забележка на сина си. Кара сина си да не излиза с Джансу. Дениз е забелязал, че Рахми и Наргиз са говорили. Двамата се скарват. Майка му настоява да се разделят с Джансу.

Дилара споделя с Джандан, че е бременна. Адвокатката се прави на учудена. Дилара все още не е казала на Харун. Мисли за реакцията на децата. 

Чийдем моли Гюлсерен да премери булчинска рокля на нейна клиентка.

Адвокатката настоява Дилара да направи аборт.

Гюлсерен изглежда прекрасно в тази булчинска рокля. Чийдем е възхитена. Снима я с телефона си.

Джандан е бясна от ревност.

Дерия си стяга багажа, за да отиде при съпруга си. Гюлсерен се прибира, за да ги изпрати. Дава на приятелката си пари, за да изкарат втори меден месец.

Джансу се приготвя да излиза с Дениз. Озан я кани да присъства на партито му, но тя му отказва. Озан се сърди. Ревнува сестра си от Дениз.

Зейнеп се обажда на Озан. Казва му, че не е могла да го види.  Той кани момичето да отиде с него на партито. Тя му отказва, но си уговарят среща за следващия ден.

Бюлент е повдигнал обвинение срещу Джихан за побоя в полицията. Озан казва на баща си, че е добър човек.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...