loading...

вторник, 27 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Мукта и Акаш обявяват, че ще се женят (28-ми декември)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи започва да го обвинява. Той отговаря, че Дамини е видяла истината. Дамини разказва на Джоги и останалите. Ратхор не е изненадан. Джоги заповяда Митхи и Вишну да живеят вече при тях. Акаш моли Мукта да се срещнат отново. Митхи се извинява на баба си, че е скрила истината от нея. Тя ѝ казва, че не е напуснала дома на баща си, защото е обещала на Гунванти и Умет да се грижи за него.

Акаш и Мукта се срещат. Той ѝ казва, че е има план, които може да помогне на всичките. Показва ѝ сватбена картичка, на която са отпечатани неговото име и това на Муку. Тя е изненадана. Мукта го пита що за шега е това. Казва му, че вече има един нагласен брак. Тя не би повторила същата грешка само да си отмъсти. Акаш ѝ отговаря, че тази сватба няма да се състои. Но ще накара Митхи и Вишну да се замислят. Мукта е притеснена. Тя го пита какво ще стане, ако планът не проработи. Муку добавя, че и Митхи си е мислела подобно нещо, но двамата с Вишну сега са съпрузи.

Вишну си събира багажа. Той изглежда объркан. Митхи го пита какво става, а той ѝ отговаря, че не разполага с живота си. Местят се заради Акаш, но отиват в къщата, където живее Мукта. До крайния срок, поставен от нея, остават няколко дни. Вишну казва, че Мукта постоянно ще му напомня за това.

Ратхор вижда сватбената картичка и е доволен. Митхи и Вишну си тръгват, а Акаш е изненадан да ги види с куфари в ръка. Мукта им показва стаята. Тя им казва, че имат едно легло и една завивка. Нали са съпрузи. Добавя, че на Вишну му остават само 4 дни.

Семейството вечеря. Ратхор и Мукта идват при тях. Мукта им казва, че иска да им съобщи нещо. Тя показва сватбената картичка и казва, че е взела решение и ще се омъжи. Джоги я пита кой е щастливецът, а Мукта отговаря – Акаш. Джоги не е на себе си. Той я пита какви ги говори. Мукта му казва, че обича Акаш и ще се ожени за него. Дамини ядосано я пита дали е забравила кой е Акаш, какво е семейството му, какво са причинили на Митхи, как са обвинили баща ѝ... Ратхор я прекъсва. Той я моли да му прости, но Мукта иска да се свърже с един човек, не със семейството му или миналото му. Той добавя, че подкрепя дъщеря си. Тапася е ужасена. Тя е против, но Ратхор ѝ казва, че Мукта е голяма и може да вземе решение и да носи отговорност за него. Мукта казва, че сватбата ще бъде след 3 дни. Всички тръгват. Ратхор я уверява, че всичко ще бъде наред.

Екадеши и сестрите ѝ идват в дома на Бундела. Акаш им казва, че не желае да останат при него. Гомти казва на Акаш, че заради него майка му се е отказала от всичко, освободила е Ратхор от затвора. Тапася и Дамини разговарят. Дамини не може да разбере какво се случва. Ратхор единствен е подкрепял любовта на Митхи и Акаш, а сега е съгласен Мукта да се омъжи за него. Тя добавя, че е видяла Акаш, видяла е стаята му, той е луд по Митхи, как ще обича Мукта. Акаш иска да нарани Митхи. Тапу я уверява, че тази сватба няма да се състои..

Тапася отива при Ратхор. Казва му, че тази лудост трябва да престане веднага. Ратхор ѝ отговаря, че не би се месил в решението на дъщеря му, а то е категорично. Тапу му отговаря, че Акаш не обича Мукта, двамата нямат бъдеще, а Ратхор ѝ се подиграва, че не е астролог, че да вижда в бъдещето. Мукта казва на Вишну, че или ще каже истината на всички, или след 2 дни ще гледа сватбата ѝ с Акаш. Акаш дава покана на Митхи, а тя я хвърля и казва, че тази сватба няма да се състои.

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...