loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан разбира, че Дилара и Харун са заедно (29-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и декември) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Енгин пита дали Кериман е спряла да работи като чистачка. Йозкан му отговаря, че сестра му вече се грижи за бебето. Тогава Енгин споменава, че работата в сервиза не върви. Йозкан се отчайва, но приятелят му се опитва да го успокои, защото ще продължават да работят заедно.

Джихан е при сина си. Казва му, че е постъпил правилно, като е защитил момичето, но не е трябвало да се излага на куршумите, а да се обади в полицията. Озан отговаря, че е бил ядосан на Дилара и изобщо не е преценил опасността. 

Озан се скарва отново с майка си. Обвинява я, че има връзка с Харун. Джихан научава, че бившата му съпруга е с врага му. Дилара се опитва да го убеди, че Харун ще бъде добър баща на децата им.  Джихан се ядосва. Заявява, че Харун му е враг. Казва ѝ, че я използва. Дилара му отговаря, че ще се жени за този човек. Джихан отново ѝ подчертава, че човекът, в който е влюбена, е техен враг. Дилара отговаря, че Харун е направил всичките мръсотии заради нея. Тогава Джихан ѝ заявява, че няма да допусне тя да се омъжи за врага му.

Наргиз отново се опитва да скара Джансу и Дениз.

Гюлсерен се стяга за вечерята с любимия й. Хазал я вижда и се примирява, че ще остане сама в къщата.

Джихан отива у Джандан.

Дилара е ядосана и настоява да поговорят с Озан. Той ѝ благодари за грижите. Но не може да приеме връзката ѝ с Харун. Дилара си мисли, че Озан е заблуден. Синът ѝ я пита дали ще се омъжи за подлеца. Тя не му отговаря, но Озан се ядосва и си тръгва от имението. Дилара е съсипана. Харун ѝ се обажда.

Джихан пита Джандан какво общо има с Дубровник. Харун звъни на адвокатката и пита какво търси Джихан в дома ѝ. Заплашва я да си мълчи. Джихан пита адвокатката дали се познава с Харун. Тя не отрича, но казва, че се е запознала с Харун покрай Дилара. Джихан също я заплашва, че ще я съсипе.

Озан и Джансу излизат заедно. Коментират ситуацията с родителите им. Денис се обажда на Джансу. Тя му казва, че няма да се видят заради проблем в семейството.

Дениз се ядосва и се скарва с майка си.

Озан се разкайва за отношението, което е имал спрямо баща си. Джансу се съгласява да придружи брат си на партито.

Джихан отива в офиса на Харун. Пита го какъв проблем има с него. Разказва му, че е отговорен за всички гадости, които е направил. Харун му казва, че обича Дилара. Според него, Джихан я е направил нещастна, а той ще я направи щастлива. Харун споменава на бившия си приятел, че е съсипал живота на Хаял. Харун го обвинява, че заради него сестра му се е самоубила. Казва на Джихан, че Хаял се е блъснала в стената на мястото, където са се срещали с него. Харун е бесен, защото е трябвало да погребва сестра си, докато Джихан и Дилара са били на меден месец. Продължава да обвинява бившия си приятел в убийство. Джихан става и мълчаливо си тръгва. Разстроен е от това, което е направила бившата му годеница.

Гюлсерен отива в ресторанта, но любимият ѝ още го няма. Поръчва си вино, докато го чака.

Джихан отива в тунела, където е станала катастрофата. Спомня си как Хаял е написала със спрей колко го обича. Джихан сяда на бордюра и размишлява потънал в спомени. Гюлсерен му звъни, но той не отговаря на повикването.

Алпер и Солмаз отиват на вечеря с приятелка в същия ресторант. После започват да клюкарстват за Гюлсерен. Тя ги чува и едва сдържа думите си. В тоалетната двете дами продължават да злословят срещу нея. Гюлсерен ги чува, ядосва се и излиза от заведението.

Джихан отива при баща си. Рахми го пита какво се е случило и защо е плакал. Джихан се интересува дали баща му си спомня за Хаял. Рахми започва да разказва на сина си за тях. Джихан споделя, че тя се е самоубила. Рахми съжалява за случилото се, но заявява, че Хаял е била луда и дори го е ревнувала от майка му.

Гюлсерен се прибира. Заварва Хазал да излиза. Двете се скарват. Хазал ѝ казва, че не е нейна дъщеря. Гюлсерен се ядосва, събира багажа на момичето и я изхвърля от къщи. Хазал отново е на улицата.

След партито приятелите на Озан си правят селфи. Джансу и брат й си тръгват.

Джихан е отчаян. Иска да остане сам, за да помисли. Рахми му казва, че е лош баща, но много го обича. Синът му отговаря, че каквото да е сторил старецът, той му е баща - човекът на когото може да се облегне на рамото.

Хазал отива у Джихан. Там обаче няма никой. Хазал е отчаяна. Звъни на баща си, но той не отговаря.

Гюлсерен продължава да звъни на Джихан, но и на нея никой не отговаря.

Дениз вижда Джансу на селфито, качено в Интернет.

Озан закарва сестра си в имението, но не иска да се прибере. Дилара пита момичето къде е синът ѝ, но Джансу я отминава.

Хазал съобщава на Джихан, че Гюлсерен я е изгонила от къщи.

Джансу се обажда на Дениз, но той нарочно не си вдига телефона.

Дилара иска да поговорят с дъщеря си. Джансу ѝ казва, че ѝ е омръзнало да проявява разбиране към всички.

Джихан пита Хазал защо са се скарали с Гюлсерен. Момичето го лъже.

Харун се обажда на Дилара. Казва ѝ, че Джихан е ходил при него. Дилара му отваря. Двамата се прегръщат. Той ѝ казва, че много я обича. Дилара споделя с него, че децата ѝ ги мразят.

Озан отива при дядо си. Рахми му казва, че преди малко Джихан е бил там. Озан споделя, че животът му вече е разбит тотално.

Гюлсерен все още е наскърбена. Гледа снимките на които са с Джихан и плаче. От отчаяние започва да ги трие. Джихан отива при нея. Тя се колебае дали да му отвори. Джихан се опитва да обясни на любимата си, защо не е дошъл в ресторанта. Тя е разкъсана от мъка, но не отваря вратата.

Кериман се събужда сутринта, цялата схваната. Търси брат си, но него го няма. Обажда се на Рахми, че няма да може да дойде, защото трябва да гледа детето. Старецът настоява да отиде и да си върши задълженията, иначе ще я предаде на полицията...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...