loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

Скандал с новия сериал "Гордост и предразсъдъци" с Дамла Сьонмез


"Мен просто ме изритаха!"  

Серай Шахинер направи невероятно изявление в социалните мрежи, пишейки, че е била сценарист на първите епизоди на новия сериал на "Limon Film" "Гордост и предразсъдъци".

Тя е написала, че направо са я украли и сега не приема участие в проекта.

Това не е първият подобен повод за коментари относно "Limon Film".

Компанията не е излязла от устата на хората през изминалата година.

5 коментара:

 1. Що за глупости и то несвързани? Хем я били изритали, хем не приемала повече участие в проекта! И какво толкова е ставало около "Limon Film", която създава едни от най-качествените игрални филми и сериали, постигащи небивал успех, в Турция?

  ОтговорИзтриване
 2. Това че "Limon film" понякога се възползват и крадат идеи не е за първи път. За тези които следим турската жълта преса и се опитваме да превеждаме новините в името на нашите фенове е нещо нормално да знаем тези информации от източник. Всъщност кражбата на интелектуален труд от турските продуцентски компании не е нещо необичайно. Лично аз не виждам какви противоречия има в информацията. Напротив колегата, написал коментара трябва да е по-информиран и не да пише глупости. иначе го подкрепям в това, че продуцентската компания има редица успешни проекти и високорейтингови продукции в Турция, но това не пречи да е в списъка на скандалните фирми, крадящи интелектуален труд, което кара редица звезди и професионалисти да правят подобни изявления.

  ОтговорИзтриване
 3. Това че "Limon film" понякога се възползват и крадат идеи не е за първи път. За тези които следим турската жълта преса и се опитваме да превеждаме новините в името на нашите фенове е нещо нормално да знаем тези информации от източник. Всъщност кражбата на интелектуален труд от турските продуцентски компании не е нещо необичайно. Лично аз не виждам какви противоречия има в информацията. Напротив колегата, написал коментара трябва да е по-информиран и не да пише глупости. иначе го подкрепям в това, че продуцентската компания има редица успешни проекти и високорейтингови продукции в Турция, но това не пречи да е в списъка на скандалните фирми, крадящи интелектуален труд, което кара редица звезди и професионалисти да правят подобни изявления.

  ОтговорИзтриване
 4. Нека бъдем по-конкретни. Аз лично, доколкото помня, през изминалата година единственият "скандал", отново плод на жълтата преса и на болните мозъци на неколцина спекулатори, относно "Limon Film" бе напускането на Канболат Гьоркем Арслан от екипа на "Пойраз Карайел". Пишеше се, че бил в ужасни отношения с Илкер Калели, че двамата едва ли не не се понасяли и т. н. Е, тези които гледаха сериала, разбраха, че няма нищо вярно, а че изваждането на Канболат и героя му Сефер беше част от замисления сценарий и до края на втори сезон голяма част от събитията се случваха именно заради неговата екранна смърт, бяха свързани с нея. "Пойраз Карайел" е проект, който не пише от днес за утре сценария си, подобно на някои други, които претърпяха подобни събития, но това е друга тема на разговор, с това искам да кажа, че сценарият не е бил нагласян и променян след "неочакваното напускане на Канболат". В края на втори сезон пък напусна главният режисьор на сериала и половинка на Канболат в живота - Чааръ Вила Лостувалъ. И около нея се изписаха не малко лъжи, но времето отново показа, че няма нищо вярно и в тези спекулации, тъй като Чааръ за втора поредна година спечели приза "Най-добър режисьор" на "Златна пеперуда" за режисурата си в "Пойраз Карайел", макар и вече напуснала екипа. Тогава тя благодари на целия екип и му пожела успех, вече без нея. Това, че жълтата преса е създавала неверни скандали не означава, че такива е имало! ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Несвързани глупости ние не пишем. Каквото има в турската преса, ние го отразяваме. Колко обаче е достоверна информацията, не можем да гарантираме. Вие пък най-добре от всички знаете, при все, че пишете също за турските актьори и взимате информацията от същите места.

  ОтговорИзтриване

loading...