loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

Утре в "Моята карма": Вишну блъска Акаш (29-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и декември) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Павитра показва сватбената картичка на Екадеши. Тя е изненадана, че Акаш ще се жени за дъщерята на Ратхор. Нани идва при Мукта. Тя я пита дали обича Акаш. Муку ѝ отговаря положително. Нани ѝ казва, че обича Вишну. Мукта ѝ отговаря, че се е заблуждавала. Нани е доволна, че внучка ѝ се отказва от бедняк. Тя казва, че подкрепя избора на Мукта.

Екадеши и Акаш се хранят. Тя му казва, че е доволна от избора му. Добавя, че има проблем само с Ичха и дъщеря ѝ Митхи и се радва, че е оставил в миналото си. Акаш си мисли как майка му изобщо не може да го разбере. Екадеши пристига в дома на Тхакур с дарове за булката. Тя казва, че не идва да прави нови драми, а да дари снаха си за предстоящата сватба. Добавя, че е допуснала много грешки, но иска да се извини. Когато Екадеши си тръгва, Нани я спира и я пита дали прави разлика между дъщеря на прислужница и дъщерята на Тхакур. Екадеши я уверява, че Мукта ще живее като принцеса.

Ратхор дава празен чек на Акаш и му казва, че сватбата трябва да е велика. След 2 дни ще се състоят две сватби – на Мукта и Митхи. Митхи идва при Мукта. Тя щастливо я пита дали е дошла да я поздрави. Митхи я моли да не прави тази грешка. Муку я съветва да отиде да се грижи за съпруга си, а тя бърза да се срещне с нейния бъдещ съпруг – Акаш.

Акаш идва пред дома на Тхакур и вика Мукта. Тя излиза и го прегръща под погледа на Вишну. Той е много тъжен и гледа след Мукта. Митхи пита Вишну след като толкова страда, виждайки Мукта и Акаш защо да крият истина още. Тя обича баба си повече от всичко и каквото и да стане няма да се върне с Акаш, но той може да промени живота си и да бъде с Мукта.

Вишну не може да заспи. Минава полунощ и той чува кола. Поглежда и вижда Мукта и Акаш щастливи. Вишну слиза при Мукта и иска обяснение защо се прибира толкова късно. Муку му отговаря, че той не може да и държи сметка. Вишну я контрира, че не подхожда на момиче от нейното потекло, а тя му казва, че е била с годеника си, който баща ѝ одобрява. Тя му казва, че е по-притеснително защо той не е в прегръдките на съпругата си и му пожелава лека нощ.

Екадеши почиства и маха неща на Митхи. Акаш я спира. Той ѝ казва, че половината от този дом е на Митхи и тя не може да пипа нищо. Екадеши е учудена какво точно прави синът ѝ. Мукта и Акаш са сами. Акаш се опитва да я целуне, а Вишну ги гледа. Той идва и го блъсва. Мукта му се кара с какво право се меси в отношенията и с нейния годеник.Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...