loading...

сряда, 28 декември 2016 г.

"Червената кралица" - започва нов сериал в българския ефир

Загадъчната история на модела Реджина Збарская в сериала „Червената кралица“ – по Bulgaria ON AIR от 4-ти януари...

Моделът Реджина Збарская, наричана още „тайното оръжие на Кремъл“, е главна героиня в новия сериала по Bulgaria ON AIR „Червената кралица“. Зрителите могат да проследят премиерната за България поредица от 4-ти януари, всеки делник, в 19:40 часа. Реджина е обаятелна и горда жена, пред която всеки мъж е безсилен. Успява да се наложи в безпощадната модна индустрия като първия съветски модел, станал известен на Запад. Наричана е още „съветската София Лорен“.

Тя е успешна, смайва целия свят с красотата си, тайнственото си излъчване и нюха си към модата. Успява да пробие на модния подиум след среща с дизайнерката Вера Арапова. Само след няколко ревюта Реджина се превръща в голяма звезда и бързо се научава да шокира. Приковава вниманието на медии от цял свят, които редовно публикуват нейни фотографии. Моделът се превръща в любима муза за Кристиян Диор, Пиер Карден и Фредерико Фелини.

Целият блясък в живота й под прожекторите избледнява в личен план. Въпреки талантът си да впечатлява и предизвиква възхищение, Реджина страда от несподелена любов. А тайната политическа нотка в живота й провокира още по-голям интерес към нея. Но коя е тази красавица в действителност и какви тайни крие? Как е стигнала до успеха си и каква цена е платила за него? Гледайте всеки делник в 19:40 часа Bulgaria ON AIR от 4-ти януари.

2 коментара:

 1. Моля кажете кой е режисьора и иметата на актьорския състав

  ОтговорИзтриване
 2. Биографичен, драма, 2015, Русия, Украйна,
  Режисьор: Елена Семенова
  В ролите: Ксения Лукянчикова, Анатолий Руденко, Артем Ткаченко, Ада Роговцева, Елена Морозова, Татяна Орлова и др.

  Много интригуващ сериал, поне за мен и е доста нов. Ще се гледа.

  ОтговорИзтриване

loading...