loading...

четвъртък, 29 декември 2016 г.

Утре в "Малката булка": Ще бъде ли улучена от нож Нимболи? (30-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и декември) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия
.
Мъжа замахва с ножа, но в последния момент Ананди издърпва Нимболи и той не улучва. Ананди се изправя срещу мъжете и прилагайки карате успява да ги свали всички на земята. Диса също е освободена.

Джагдиш продължава да се притеснява какво се случва и защо Нимболи не пристига. Ананди, Диса и Нимболи успяват да избягат от биячите с колата.

В съда Камли се изправя за да даде показанея, разказва за Гопал. Точно преди да бъде прекратено делото за неявяване на Нимболи, Ананди се появява в съда. Всички са шокирани от вида й. Нимболи е в съседна стая където ще даде показания. В този момент се появява Акираж и тя много се плаши от него. Ананди и Диса успяват да я успокоят и тя дава показания. Диса също дава показания в съда.

Делото е спряно, ще се взимат показания от съседите в селото на Акираж. Ананди и Камли говорят със тях, за да не се притесняват и да разкажат какъв е Акир. В имението Нимболи много се радва да види Ананди, а тя и е донесла подарък.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2016

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...